Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Producten / Reviews

Spoedtest.nl

Wil je snel weten of je corona hebt? Dan moet je een test doen. Maar als je snel een uitslag wilt of naar het buitenland moet, zoek je naar een oplossing waarmee je ook kunt bewijzen dat je geen corona hebt. Spoedtest.nl heeft voor jou dé oplossing met toegankelijke, betrouwbare en snelle coronatesten volgens de standaarden van het RIVM en de Inspectie van Gezondheidszorg en Jeugd. De uitslag van een sneltest weet je binnen dertig minuten en de uitslag van een PCR-test al na enkele uren. Bovendien krijg je een wereldwijd erkend reiscertificaat.

Testsamenleving

Sinds maart 2020 dient iedereen met klachten die passen bij het coronavirus zich laten testen. Als je symptomen van het coronavirus hebt, betekent dat nog niet dat je besmet bent met corona. Dat is alleen aan te tonen met een coronatest. Is de uitslag van de coronatest positief dan moet je ervan uitgaan dat je het virus bij je draagt en dat je anderen kunt besmetten. Testen is een belangrijk instrument in de bestrijding van het coronavirus. Ook als je contact hebt gehad met iemand die corona heeft, kan het prettig zijn om een test te doen. Maar kan dat wel? En waar kun je allemaal terecht?

Uitslag binnen 30 minuten

Testen kan onder andere bij de GGD, maar als je graag snel wilt weten of je besmet bent met het coronavirus dan kun je bij Spoedtest.nl terecht. Dit erkend testbedrijf heeft meer dan 140 testlocaties in heel Nederland. Bij de GGD was er een wachttijd van een paar dagen of ik moest naar een locatie ver weg. Maar ik wilde natuurlijk het liefst zo snel mogelijk weten of ik besmet was met corona.

Mijn man stelde voor om een afspraak te maken voor een sneltest via de website van Spoedtest.nl. Het maken van de afspraak kostte me nog geen minuut en tot mijn verbazing kon ik direct terecht. Naar de afspraak nam ik een geldig legitimatiebewijs mee, de QR-code en een mondkapje. Door een medewerkster werd ik vriendelijk ontvangen. Ze legde me professioneel uit wat ik kon verwachten van de test en wanneer ik de uitslag kon verwachten. De test zelf was zo gedaan en voordat ik er erg in had, stond ik alweer buiten. En geheel volgens belofte had ik mijn uitslag binnen een half uur per e-mail ontvangen.

Sinds 11 oktober 2021 kun je met je testbewijs ook een internationale QR-code maken. De QR-code kun je tijdens je reis gebruiken zolang de test geldig is. Dit verschilt per land, kijk voor meer informatie op Nederland Wereldwijd. Zo voorkom je vervelende verassingen op reis!

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

reset outerwear

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo