Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Reviews

SodaStream DUO als kerstgeschenk

Homemade’ is een van de trends op culinair gebied. Van brood tot soep, we maken alles zelf met duurzame ingrediënten. Natuurlijk mogen dan ook zelfgemaakte bruisende drankjes niet ontbreken op tafel. Bereid met puur kraanwater, kruiden en fruit heb je een gezond en fris recept, aan te passen naar ieders smaak. Met het SodaStream DUO bruiswaterapparaat zet je in een handomdraai een fles fris bruiswater op tafel.

Gezond, makkelijk en onmisbaar in de keuken van nu

SodaStream DUO is een leuk cadeau om je familie of vrienden mee te verrassen deze feestdagen. Zo’n bruiswaterapparaat is gezond, gemakkelijk en eigenlijk gewoon onmisbaar in de keuken van nu. In de drukke decembermaand laten we meestal onze gezonde voornemens een beetje varen, maar SodaStream helpt mij om meer water te drinken. Wist je dat 80% van de huishoudens met een SodaStream meer water is gaan drinken na komst van het apparaat?

Met een simpele druk op de knop bereid je een heerlijk bruisend drankje voor je familie en vrienden. Bovendien is het apparaat draadloos dus je kunt hem overal neerzetten. Het SodaStream bruiswater apparaat ziet er stijlvol uit, dankzij haar moderne design van hoogwaardige materialen en RVS details.

Een SodaStream bruiswaterapparaat werkt met een CO2 cilinder, waarmee je tot wel 60 liter bruiswater maakt. Hiermee bespaar je maar liefst 40 flessen van 1,5 liter of maar liefst 120 flesjes van 0,5 liter! Maak je geen zorgen over het vervangen van het cilinder, ook dit is heel eenvoudig. Het bruiswaterapparaat SodaStream DUO komt met een glazen en een plastic fles. Ideaal, want de glazen fles staat mooi op tafel en de plastic fles neem je overal mee naar toe!

Lees ook: Dagelijks bewuste voedingskeuzes

Over SodaStream

SodaStream, onderdeel van PepsiCo, is wereldwijd marktleider in de bereiding van bruisende dranken thuis. SodaStream-bubbels zijn beter voor de consument – gezond, gemakkelijk te maken – en beter voor de planeet, waarbij duizenden plastic wegwerpflessen worden vervangen door één herbruikbare SodaStream-fles. In Nederland is SodaStream verkrijgbaar bij onder andere Bol.com, Coolblue, MediaMarkt en Blokker.

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo