Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Reviews

PARKSIDE home gym: DIY balansbord

balansbord diy parkside

Wil je dit jaar je creatieve en sportieve talenten gaan ontwikkelen? Gereedschapsmerk Parkside helpt je met het creëren van je eigen home gym. Ideaal om altijd te kunnen trainen. Die 100 push-ups per dag doe je met je zelfgemaakte, houten parallettes en die ‘killer core’ train je op je unieke balance board. Beide fitness tools kunnen snel en eenvoudig worden gemaakt met de gereedschappen van Parkside. De verstek- en trekzaag “PZKS 2000” of de Parkside Performance 20V accu invalcirkelzaag “PPTSA 20-Li A1” met geleiderail zijn ideaal voor de eerste zaagsnede.

Maak je eigen Balance Board

Ben jij klaar voor een nieuw doe-het-zelf-project? Het beste plan voer je gewoon zelf uit. Maar een plan staat of valt met het gereedschap dat je gebruikt! Het PARKSIDE assortiment bestaat uit echte krachtpatsers. De 20V draadloze pendeldecoupeerzaag “PSTDA 20-Li B3” of de Parkside Performance 20V snoerloze decoupeerzaag “PSSPA 20-Li C3” zijn geschikt voor het zagen van kleinere rondingen en uitsparingen. Grote en gelijkmatige rondingen, die bijvoorbeeld belangrijk zijn voor het balansbord, worden in een mum van tijd gemaakt met de “POF 1200 D3” frezenset.

Terwijl voor de minireepjes helemaal geen metaal nodig is, zet je het balance board in elkaar met de PARKSIDE allrounder, de 20 V accuboormachine “PBSA 20-Li A1”. Voor gereedschap met een oplaadbare accu geldt altijd het volgende: je hebt nog meer vermogen met de oplaadbare accu’s van Parkside Performance, zoals de 20V Smart accu “PAPS 204 A1”, 4 Ah. De betrouwbare “PBSD 900 A1” bandschuurmachine zorgt voor het fijne schuurwerk voor gladde oppervlakken. Een balance board biedt eindeloos sport- en speelplezier. Bovendien is een balansbord van hout ook nog duurzaam.

Instructies

Bij dit DIY project gebruik je diverse gereedschappen. Om je op weg te helpen met je project heeft PARKSIDE instructies én video’s beschikbaar met stapsgewijze instructies voor onder andere het balansbord en de minibars op het PARKSIDE DIY YouTube kanaal. Als je aan de slag gaat, is het belangrijk om alle stappen veilig uit te voeren en voorzorgsmaatregelen te nemen om jezelf te beschermen.

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo