Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Reviews

Meer water drinken met air up

Ons lichaam bestaat voor 60% uit water. Serieus. Water drinken is een must voor een positief effect op je lichaam en brein. Voor sommigen is het drinken van water een eitje, maar ik vind het best lastig om veel water te drinken. Er wordt ons geadviseerd om minimaal acht glazen water per dag te drinken. Maar hoe krijg je dit voor elkaar als je bijna nooit dorst hebt, de hele dag druk in de weer bent of water gewoon echt niet lekker vindt? Ik mocht air up uitproberen. Ja precies, de fles die water smaak geeft met niets anders dan geur, waardoor je normaal water drinkt, maar smaken als ananas proeft. Of aardbei-citroengras. Of zelfs koffie. In deze blog vertel ik je hierover.

Je lichaam en brein gaat goed op water

Iedereen weet het, maar niet iedereen doet het. Water is essentieel voor ons lichaam en brein. Wist je dat ons lichaam voor meer dan 60% uit water bestaat? Zonder water komen we dus niet zo ver. Voldoende water binnenkrijgen is dus van levensbelang, zou je wel kunnen zeggen. Dat besef ik mij heel goed, en toch lukt het mij niet om voldoende water te drinken. Eerlijk, ik vind water behoorlijk smaakloos en gewoon écht niet lekker. En dat maakt het soms een onmogelijke opgave voor mij om voldoende water te drinken.

Water drinken met je favoriete smaak

Wat nu als water lekker smaakt? Zou het dan makkelijker voor mij zijn om voldoende water te drinken? Het antwoord op deze vraag is wel duidelijk. Wanneer water mijn favoriete smaak zou hebben dan zou ik met gemak twee liter water per dag drinken. Maar drankjes en sapjes met toegevoegde suikers, zoetstoffen of calorieën zijn ook niet al te best voor je gezondheid.

Air up heeft daar iets op bedacht. Water drinken is goed en in plaats van smaken toe te voegen aan water, maakt air up gebruik van een slim stukje wetenschap door gearomatiseerde lucht in elke slok water uit de fles te laten stromen. Zo drink je meer dan 99% zuiver water met een heerlijke smaak. Deze smaken variëren van limoen en sinaasappel-passievrucht tot cola en ijskoffie.

Mijn ervaring met air up

Natuurlijk wilde ik air up uitproberen. Naast de originele fles in Hot Pink probeerde ik ook een roestvrijstalen fles uit. Dankzij de dubbelwandige roestvrijstalen isolatie blijft het water in de fles tot maar liefst 14 uur koel. Ideaal voor mijn buitenavonturen! De originele fles neem ik graag mee naar de sportschool en mijn werk. Omdat mijn natuurlijke dorstgevoel ontbreekt, helpt het mij om mijn fles op mijn bureau te zetten. Het is een goede reminder voor mij om te drinken.

Het gebruik van air up is heel simpel. Vul de fles, activeer de pod en neem een slok zonder de fles te kantelen. Ik zeg het maar even bij, want je hoeft dus niet zoals een doorsnee bidon de fles in de lucht te houden. Het is net alsof je met een rietje uit een glas drinkt. Mijn neus registreert goed de smaak van watermeloen en het ruikt lekker fris. Een pod geeft ongeveer 5 liter water een lekker smaakje. Daarna neemt de smaak af en kun je weer een ander smaakje kiezen. Er zijn inmiddels meer dan 30 verschillende smaken verkrijgbaar. Voor mij zijn er nog volop smaken om uit te proberen dus mijn favoriete smaak heb ik nog niet gevonden. Air up helpt mij zonder twijfel aan het drinken van meer water.

Wil je air up ook uitproberen? Laat een reactie achter onder deze blog en maak kans op een Steel Fles, Pitch Black, 480 ml + 3 Pods t.w.v. 54,99 euro. De willekeurige winnaar wordt op Valentijnsdag, 14 februari 2024, bekend gemaakt.

SHARE: 

GERELATEERD

44 reacties

  1. Ik ben heel benieuwd, gewoon water drinken is echt niks voor mij..dit lijkt me de oplossing om meer water te drinken zonder zoetstoffen.ik loot graag mee

   1. Ik ben heel benieuwd hoe een air up zou zijn. Nu loop ik elke dag met een flesje kraanwater mijn rondjes van 10k. De smaak van normaal kraanwater begint mij een beetje te vervelen en ook wordt het water gauw warm doordat ik het flesje vasthoud tijdens het lopen. Ik vind eentoevoeging aan het water, zoals siroop, vaak veel te zoet. Ben dus heel erg benieuwd naar de air up, je hebt mijn interesse gewekt!

  2. Gefeliciteerd Jannes, je bent de winnaar van de Air up Steel Black. Ik stuur je een mail voor je adresgegevens. Alvast veel drink plezier! Groet, Stéfani

  1. Mijn kinderen hebben eral 1 en drinken stukken beter, maar kan er zelf ook wel 1 gebruiken, want ik drink zelf ook niet genoeg

 1. Wat een leuke actie! Volgende week ga ik weer beginnen met werken. In een 8-uurs dienst loop je gemiddeld 21 km. De fles zou reuze van pas komen.

 2. Tijdens mijn pittige HG zwangerschap is drinken zo onwijs belangrijk. Zou toch geweldig zijn als de air-up mij en de baby kan helpen!

 3. Heerlijk een air up! Twee kids hebben er al 1 nog 1 te gaan. Die wilde er ook graag een hebben. Echt een top aankoop. Zou hem graag nog winnen voor de jongste!

 4. Ik doe graag mee. Mijn voornemen voor dit jaar was om meer water te drinken, maar dat vind ik best lastig. Naar de air up ben ik best nieuwsgierig omdat ik hoor dat kinderen er veel beter door drinken, ik ben dus zelf ook wel benieuwd of het mij helpt. En anders krijgt mijn dochter hem.

 5. Wat leuk, ik maak graag kans! Ik ben fan van de ´gewone´ airup en wist niet dat ze ook een stalen hebben, hier ben ik heel benieuwd naar!

 6. fijn een goede fles om goed te blijven drinken in mijn drukke werk in de gehandicapten zorg. want ik vergeet me zelf altijd tijdens de zorg voor anderen

 7. fijn om altijd goed te kunnen drinken en water met smaak zonder suiker is welkom voor mijn man die suikerziekte heeft maar niet zo van het water is

 8. Ik heb hier al zoveel over gehoord dat ik het graag eens uit zou proberen! Ben heel benieuwd naar die smaakjes, lijkt mij perfect voor mij water fles die op mijn werk op mijn bureau staat, weer eens wat anders dan gewoon water, dus ik doe graag mee.

 9. Ontzettend benieuwd naar de air-up maar de prijs houdt me tot nu toe elke keer tegen.
  Dit zou een ontzettend mooie kans zijn om hem toch te kunnen proberen 🙂

 10. Zou dit heel graag willen proberen. Al zoveel over gehoord en gezien! Elke dag proberen veel te drinken en toch mislukt het. Zou heel goed zijn ook denk voor mijn droge huid!

 11. Jaaaaa Air Up is geweldig! Maar die van mij is nu ingepikt door mijn zoon.. hij neemt hem mee naar school en zijn sportclub. Dus hij is blij en ik zit zonder. Dus nu duimen dat ik nu deze mooie actie win ☺️

 12. Zou ik dan hiermee eindelijk van mijn cola light verslaving afkomen, water met cola smaak is natuurlijk een veel beter alternatief en zo kom ik aan mijn gezonde liters vocht

 13. Het lijkt me erg leuk de AirUp te proberen. Ik wil mijn leefstijl verbeteren en ben al goed bezig, alleen water drinken blijft een lastige. Met wat smaak aan mijn water zal dit vast beter gaan.

 14. Oooh, dit is heerlijk en klinkt niet alleen handig voor mijzelf, maar ook als het perfecte alternatief voor ranja op school! Hoe cool is het om steeds een ander smaakje mee te nemen naar school, terwijl je gewoon water drinkt! Heel graag doe ik mee

 15. Leuk, voor mijn dochter doe ik heel graag mee. Een Air Up staat bovenaan haar verlanglijstje, ik zou haar er zeker wel mee willen verrassen!!

 16. Op de BSO waar ik werk zie ik veel kids met een air up. Ook ik wil graag ervaren hoe ditv drinkt! Het lijkt me dé manier om ervoor te zorgen dat ik gedurende de dag genoeg hydrateer!

 17. Mijn zoon van 11 wil al een hele tijd een air up. Ik ben er zelf nog niet van overtuigd waarom dit nu zoveel handiger is dan gewoon water uit de kraan. Helaas voor zoonlief. Maar zo’n leuke winactie zou uitkomst kunnen bieden. Ik ga duimen 😉

 18. Lijkt me fijn! Ik sta 3 dagen per week in de zaal en vergeet altijd te drinken. Water drinken vind ik erg belangrijk. Wie weet is dit wel de oplossing…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo