Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Producten / Reviews

MAKO, hippe sneakers van 3D knitting

Sneakers zijn dé must have schoenen in het voorjaar. Maar om heel eerlijk te zijn, draag ik ze het hele jaar door. Sneakers zijn oorspronkelijk ontworpen voor sporters, maar we willen toch allemaal comfortabel lopen? Vandaag de dag worden sneakers bij elke gelegenheid gedragen. Zo droeg ik zelfs sneakers op mijn trouwdag. Na een lange dag op hakken van 10 cm hoog was het een verademing om ‘s avonds te dansen op sneakers. Sneakers zijn voor elke dag, perfect voor een wandeling of om achter mijn jongens aan te sprinten. Natuurlijk kijk ik eerst naar de looks van de schoen, maar daarnaast vind ik het vooral belangrijk dat de sneakers goed passen en comfortabel lopen. 

Wolky is synonymous with comfort and designed for walking

Heb je nou echt per sé nog een paar sneakers nodig? Nou, om heel eerlijk te zijn niet, maar ik kon deze MAKO sneakers van Wolky natuurlijk niet weerstaan. Niet alleen omdat ze er lekker vlot uitzien en eindeloos te combineren zijn, maar ook omdat deze stoere sneakers zitten als pantoffels. Als je ze aandoet, begrijp je precies wat ik bedoel. Het is een lichte en rekbare schoen waar je zo in stapt. Dit komt mede doordat het bovenmateriaal is gebreid (3D knitting), waardoor het materiaal zich makkelijk om je voet vormt. Zo heb je de schoen met gemak aan en uit. Ook de zool is gemaakt van een heerlijk licht materiaal en het voetbed is uitneembaar. Zo kun je je eigen zooltjes gebruiken.

Zijn je Mako’s vies geworden? Dan haal je gewoon het losse voetbed en veters eruit en kunnen ze op 30 graden in de wasmachine. De sneakers vind ik super comfortabel, extreem licht en lekker soepel met veel grip. Ik twijfelde er dan ook niet aan om mijn MAKO’s mee te nemen tijdens een weekendje weg in Leeuwarden. Ik vind het heerlijk om wandelend een stad te verkennen en goede schoenen zijn dan een must.

Shop online

Wolky staat niet voor niets al bijna veertig jaar bekend om zijn comfort en kwaliteit. Het uiterlijk van de schoen vind ik belangrijk, maar het is juist de binnenkant die het verschil maakt. Wolky kijkt niet alleen naar de laatste trends en de nieuwste kleuren, maar focust op comfort én dat voel je. In de webshop van Wolkyshop.com kun je kiezen uit alle Wolky’s voor zowel dames als heren. Ook vind je er onderhoudsproducten en diversen, zoals inlegzolen. Neem gauw een kijkje en verwen jezelf met een paar Wolky’s!

Wellicht ook interessant: Lopen op wolken met Wolky’s. Volg je me al op Instagram? Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven. Ook deel ik regelmatig leuke winacties op mijn feed en vind je korte video’s (onder reels) van mijn workouts.

Locatie foto’s: The Capital Shortstay Appartments Leeuwarden

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo