Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Producten / Reviews

Gezondheids- en fitnessaccessoires

Met veel plezier maak ik gebruik van gezondheids- en fitnessaccessoires als steuntje in de rug voor mijn gezonde leefstijl. Door het bijhouden van activiteiten in apps op mijn smartphone word ik bewuster van mijn leefpatroon. Zo houd ik niet alleen bij hoeveel ik beweeg, maar ook hoe ik slaap en wat ik weeg. Dit helpt mij bij het aanbrengen van positieve veranderingen in mijn leefstijl. Maar behalve apps- en activitytrackers zijn het ook de accessoires tijdens het sporten die op een positieve manier bijdragen. Denk aan draadloze oordopjes, een riem om met gemak je smartphone mee te nemen tijdens een rondje hardlopen of een smartphone houder op je fiets.

Smartphone

Ik ga nergens heen zonder mijn smartphone. Maar waar laat je dat ding tijdens een rondje hardlopen? Er zijn verschillende accessoires om je smartphone mee te nemen, denk bijvoorbeeld aan een armband of riem. Zelf vind ik een riem het fijnst dragen. Vaak kan ik ook nog mijn sleutels kwijt in de riem en zo heb ik mijn handen en armen vrij om lekker te kunnen rennen.

Bellen op de fiets mag niet meer, maar soms is het wel handig als je op het scherm van je smartphone kunt kijken tijdens je fietsrit. Bijvoorbeeld omdat je een bepaalde route volgt en zo kunt checken of je nog de goede kant op gaat. Je hebt de fietshouders in allerlei soorten en maten. Er zijn zelfs houders die waterdicht en schokbestendig zijn en dus te gebruiken in weer en wind. Daarbij is het scherm volledig bedienbaar, maar wel beschermd.

Muziek

Muziek tijdens een workout is een must voor mij. De opzwepende beats kunnen me net naar een hoger niveau tillen tijdens een workout of net een tandje harder laten rennen. In het begin rommelde ik nog wat aan met oordopjes met draad. De ergernis begon al zodra ik ze uit mijn tas haalde. Ze zaten altijd in de knoop. Zo kan het de moeite waard zijn om te investeren in goede Wahoo gezondheids- en fitnessaccessoires.

Nu ga ik nooit meer de deur uit zonder mijn Aftershokz aeropex, die in tegenstelling tot de meeste draadloze hoofdtelefoons, gebruik maakt van botgeleidingstechnologie. Je plaatst de hoofdtelefoon niet in je oor, maar op/over je oor. De muziek wordt via de geleiders op je jukbeenderen naar je binnenoor gebracht. Zo sluit je je oren niet af, maar hoor je ook nog geluiden uit de omgeving. Dit vind ik echt heel waardevol omdat het bijdraagt aan mijn veiligheid. Vaak wandel ik over een weg in mijn buurt, waar geen apart fiets- en wandelpad is aangegeven. Zo hoor ik het verkeer goed aankomen. Ook niet onbelangrijk, de Aftershokz Aeropex is zweetbestendig en waterdicht tot één meter diepte voor dertig minuten. Hardlopen in de regen is dus geen probleem.

Hygiëne

Sinds de uitbraak van het coronavirus is hygiëne belangrijker geworden dan ooit. Hierdoor ben ik me bewust geworden dat het essentieel is om hygiënischer om te gaan met mijn apparaten. Volgens sommige wetenschappelijke artikelen kan een virus tot wel een paar dagen op een oppervlak overleven. Denk even aan je smartphone die je overal mee naar toe neemt… hoevaak maak jij hem schoon? Whoosh desinfecteert al je apparaten met een niet-giftige, alcoholvrije chemische oplossing die niet alleen veilig is voor jou, maar ook voor je smartphone en oordoppen.

Copyright afbeeldingen: SB Supply

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo