Zoeken...
TOP
Kids Leuke dingen

KAPLA 200 Winterbox

Plankjes stapelen tot de meest fantastische bouwwerken. Het zijn eigenlijk maar simpele houten plankjes, maar KAPLA staat garant voor uren speelplezier. Je hoeft de plankjes alleen maar op elkaar te plaatsen, zonder enige gehechtheid om te bouwen wat je maar wilt: een toren, een huis, een garage, racebaan of dieren. De KAPLA-plankjes zijn gemaakt uit massief, natuurlijk grenenhout. Lekker duurzaam, want dit speelgoed gaat wel generaties mee. Daarnaast zijn de plankjes niet alleen leuk, maar ook ontzettend leerzaam. 

Winterse kleuren

Het nieuwste product van KAPLA is de Winterbox met 200 plankjes in vier verschillende tinten: naturel, lichtblauw, donkerblauw en wit. ‘Wat een mooie kleuren!’ De jongens zijn duidelijk enthousiast als ze de KAPLA doos zien. De doos is prachtig, maar ook super handig met het opruimen. Meteen worden de plankjes uit de doos gehaald en op kleur gesorteerd. Zowel op de doos als de drieluik die in de doos zit, vinden we enorm veel voorbeelden om te kunnen bouwen. In de drieluik staan ook drie stap voor stap bouwwerken. Mijn oudste zoon vindt het leuk om zelf aan de slag te gaan met een eigen bouwwerk. Het is ook leuk om met de verschillende tinten kleurrijke creaties te creëren. Met mijn jongste zoon bouw ik samen een iglo.

Lees ook: Ga de KAPLA challenge aan!

De magie van KAPLA

KAPLA is al jaren favoriet speelgoed bij ons thuis. Als kleuters vonden mijn jongens het heerlijk om te stapelen en dingen in elkaar te zetten. Er werden destijds vaak auto garages gebouwd voor hun speelgoed auto’s. Nu maken ze uitdagende constructies met de KAPLA plankjes, waarbij evenwicht precisie en ruimtelijk inzicht belangrijk zijn. Iedere keer bouwen mijn jongens weer even enthousiast aan nieuwe bouwwerken. De Uil Koffer vinden mijn jongens ook zo leuk. Met de KAPLA uit de Winterbox bouwen ze er baby uiltjes bij, zo schattig! KAPLA is een spel zonder grenzen en staat garant voor uren speelplezier!

Lees ook: Een plankje met eindeloze mogelijkheden

Stéfani gets fit
TAGS:

«

»

Volg @stefani_getsfit