Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Beauty & Wellness / Reviews

Mijn favoriete beautyproducten

beauty make up spiegel

Ben jij benieuwd naar mijn favoriete beautyproducten? Vaak krijg ik vragen over welke producten ik graag gebruik. Hoog tijd voor een blog waarin ik je alle ins en outs vertel over mijn favoriete beautyproducten voor dames. Van een waterproof mascara tot aan een voedende voetencrème, duurzame producten en make-up voor iedere portemonnee.

FLOWERBOMB – Eau de parfum

De heerlijke bloemige parfum Flowerbomb van Viktor & Rolf droeg ik op mijn bruiloft. Sindsdien is en blijft dit mijn absolute nummer één parfum. Het is een subtiele, vrouwelijke geur van onder andere rozen en jasmijn. Ik werd al verliefd op de fles in de vorm van een diamant, maar de geur is verfijn en glamoureus. Iedere keer dat ik deze parfum op spuit is het weer een feestje.

Vaseline Intensive Care Advanced Repair Bodylotion

Mijn benen kunnen soms zo droog zijn dat het lijkt alsof mijn huid is gebarsten. Met de Vaseline intensive care advanced repair bodylotion is mijn huid weer gauw hersteld. Deze rijke bodylotion voelt niet vet aan en trekt snel in. Binnen een paar dagen zien mijn benen er niet alleen beter uit, maar is de ruwe huid ook een stuk zachter geworden. Ook als mijn benen extreem droog zijn.

Zilvershampoo

Die mooie blonde lokken heb ik helaas niet (meer) van mijzelf. Regelmatig ga ik naar de kapper om mijn steeds donker wordende haar van een likje verf te voorzien. Mijn grootste nachtmerrie is geel haar, maar met zilvershampoo voorkom ik dat probleem. Schrik niet, zilvershampoo is verrijkt met paarskleurige pigmenten. Dit neutraliseert de gele gloed in het haar. Zeker in de zomer, als de zon vaak schijnt, kan geverfd blond haar een gele gloed krijgen. Met zilvershampoo blijft mijn haarkleur wat koeler.

Waterproof mascara

Zonder mascara ga ik de deur niet uit. Het liefste zie ik mezelf met lange, volle wimpers met volume. Er zijn zoveel mascara’s die van alles beloven dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Ik heb dan ook van alles uitgeprobeerd. Van goedkope mascara’s bij de drogist tot aan dure mascara’s van luxe warenhuizen. Altijd kies ik voor een waterproof mascara, zodat het goed blijft zitten. Maar omdat ik geen verschil merkte tussen een hele dure of goedkope mascara houd ik toch rekening met mijn portemonnee en kies ik voor de budget variant.

Huidverzorging van Me Line

Aangezien ik flink wat pigment in mijn huid heb, zit mijn gezicht vol bruine vlekjes. Het lijken sproetjes, maar deze klonteren vaak samen tot wat grote bruine vlekken. En daar ben ik niet zo blij mee. Daarom heb ik afgelopen jaar een pigmentbehandeling gehad waarbij gebruik werd gemaakt van de producten van Me Line. Deze productlijn is gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie. Het resultaat van de behandeling mocht er zijn. Mijn pigmentatie was sterk verminderd, maar toch blijft het een aandachtspunt voor mijn huid. Dat is de reden dat ik de beautyproducten van Me Line blijf gebruiken.

Volg je mij al op Instagram?

Header: Pexels

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo