Zoeken...
TOP
Boeken Reviews

Broodloos ontbijten & lunchen

broodloos ontbijten en lunchen

In Nederland zijn we opgegroeid met brood. Het zit in onze cultuur. We eten het vaak en veel. Maar dit maakt ons dieet eenzijdig en dat is niet bevorderlijk voor onze gezondheid. Veel mensen die met brood willen minderen, worstelen met het vinden van praktische alternatieven. Om die reden heeft voedingsdeskundige Juglen Zwaan van aHealthylife.nl meer dan 100 recepten verzameld in het boek Broodloos ontbijten & lunchen.

Dit boek helpt je:
– om broodloos te ontbijten en lunchen;
– variatie in je voedingspatroon aan te brengen;
– meer plantaardige voeding aan je dieet toe te voegen;
– inzicht te krijgen in de nutritionele achtergrond van brood; en
– gezonde en smakelijke alternatieven te vinden voor brood.

Maak je ontbijt en lunch volledig broodloos

Juglen Zwaan heeft zijn ruim 100.000 volgers gevraagd om hun favoriete broodvrije ontbijt- en lunchideeën te delen. Daarop kreeg hij bergen recepten toegestuurd, waaruit hij de beste heeft geselecteerd en gebundeld in dit boek, samen met nog vele andere recepten. Hierdoor wordt het minderen of zelfs stoppen met brood makkelijker dan ooit.

Het boek Broodloos ontbijten & lunchen leert je hoe je jouw ontbijt en lunch volledig broodloos kan maken. Je krijgt meer dan 100 recepten, zodat je een ruim aanbod hebt om uit te kiezen. Het aanbod is niet alleen groot, maar ook gevarieerd: ontbijtbowls, -taartjes, oven ontbijtjes, yoghurt, havermoutjes, smoothies, warme gerechten, soepen, salades, airfryer recepten, pannenkoeken en wraps en nog veel meer. Daarnaast krijg je ook vele tips en achtergrondinformatie om je dieet zo gezond mogelijk te maken.

Als eerste recept ging ik aan de slag met een wortel-eipannenkoek als lunch. De bereiding van het recept was een fluitje van een cent en het smaakte naar meer. Ik kan niet wachten om de andere recepten uit te proberen.

Broodloos ontbijten & lunchen is o.a. te koop bij Bruna

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit