Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Producten / Reviews

50 tinten goud

onderzetterwinkel

Onze saaie woonkamer toverde ik vorig jaar om in een urban jungle. Dit jaar maak ik het interieur compleet met accessoires van goud. Ik maakte gebruik van natuurlijke materialen en veel groen. Behalve veel planten in huis hebben we gordijnen met een patroon van groene bladeren en kunst aan de muur heb ik zelf geschilderd. Het afgelopen jaar heb ik thuisgewerkt, maar ook in de toekomst blijf ik gedeeltelijk thuiswerken. Daarom vind ik het belangrijk dat onze woonkamer rust uitstraalt. De kleur groen heeft een ontspannende werking op mij.

Het inrichten van ons huis begon met het bepalen van een kleur, meubels en gordijnen. Nu richt ik me op de accessoires, want die maken van je huis een thuis. Denk bijvoorbeeld aan fotolijstjes en plantenpotten. Ik houd persoonlijk niet van allerlei tierelantijntjes. Liever maak ik met een paar mooie accessoires een statement. Accessoires zijn de finishing touch, die zorgen voor sfeer, kunnen een bepaalde emotie oproepen en natuurlijk ook functionaliteit bieden.

Een kleur zegt meer dan duizend woorden

Je verwacht het misschien niet, maar de kleur goud in onze urban jungle zorgt voor een enorme boost aan ons interieur. Gouden accessoires in onze woonkamer ogen chique, stralen luxe uit en vind ik sfeervol en warm. Goud kun je behalve met groen ook goed combineren met andere kleuren en interieurstijlen. Het voordeel van de combinatie van de kleuren groen en goud is dat ze het hele jaar door mooi zijn. Ook zijn het kleuren die niet gauw vervelen.

Accessoires van goud zijn hartstikke hip en redelijk eenvoudig te vinden. Denk bijvoorbeeld aan een spiegel, sierkussens, hanglampen, vaasjes en onderzetters. Zo heb ik gekozen voor mat en glimmend gouden accessoires die een frisse, maar chique uitstraling geven. Ook hoeven gouden accessoires niet veel geld te kosten. Denk bijvoorbeeld aan mooie gouden onderzetters op tafel. Die zijn al een échte eyecatcher in huis!

Laat je woning volop shinen met gouden woonaccessoires

Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van couch potato naar fitmom. Hier lees je mijn verhaal. Volg je me al op Instagram? Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven. Ook deel ik regelmatig leuke winacties op mijn feed en vind je korte video’s (onder reels) van mijn workouts.

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo