Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Reviews

Thuis bewegen met WalkingPad

walking pad lopende band

Met WalkingPad breng ik moeiteloos meer beweging in mijn dag. Niet langer heb ik excuses zoals het weer of mijn kinderen om niet te wandelen. Met de loopband van WalkingPad wandel ik kilometers zonder dat ik mijn woonkamer hoef te verlaten. Ideaal als het buiten slecht weer is of als ik de deur niet uit kan in verband met opvang voor mijn kinderen. WalkingPad biedt een compacte oplossing om thuis te sporten. Deze loopband heeft dezelfde functies als een normale hardloopband en is geschikt voor wandelen, snelwandelen en joggen, maar is daarnaast ook volledig opvouwbaar.

Binnen enkele minuten klaar voor gebruik

Of je nu wilt wandelen of hardlopen, voor beide doeleinden is de WalkingPad G1 geschikt. De loopband kan tot 12 kilometer per uur en is binnen enkele minuten klaar voor gebruik. Een installateur heb je echt niet nodig als je de loopband besteld. Er komt geen montage aan te pas. Dit apparaat is super eenvoudig en snel klaar voor gebruik. Je klapt het loopoppervlak uit en de handrail, waarbij je de zijsteunen op hun plek zet en daarna kun je van start. Wel moet je er even aan denken om de safety-key erbij te pakken, anders blijft de loopband continu op safe modus staan. Dit is meteen een extra veiligheid, want de loopband schakelt uit wanneer deze niet meer in de beugel van het apparaat zit.

Tijd om in beweging te komen

Zodra ik de loopband aan zet, valt het mijn man meteen op hoe stil hij is. De WalkingPad G1 is uitgerust met een stille motor, waardoor je geen overlast veroorzaakt tijdens je workout. De loopband produceert minder dan 75 decibel geluid. Dit is te vergelijken met een normaal gesprek. Daarnaast is de loopband uitgerust met een dubbele schok absorberende band wat voor demping zorgt. Zeker fijn als je de snelheid opvoert. Om de vloer te beschermen kun je ook een WalkingPad Mat voor onder de loopband gebruiken.

De snelheid van je stappen bepaal je eenvoudig met de draaiknop in het midden van de beugel. Op het scherm lees je de informatie die je graag wilt weten, zoals je trainingsduur, je afstand en je snelheid. Verder geen poespas die je toch niet gebruikt. En als je klaar bent met je training dan zet je het apparaat uit en vouw je ‘m eenvoudig weer op onder je bed, bank of in een hoekje van de kamer.

Meer beweging in mijn dag

Sinds de WalkingPad bij ons in huis is, heb ik natuurlijk geen excuus meer om iedere dag mijn stappendoel te halen. Maar eigenlijk kost het mij nu ook totaal geen moeite meer. Ik vind de loopband ideaal om dagelijks te bewegen als het buiten regent, of als ik geen tijd heb om naar de sportschool te gaan. Mijn man werkt in de avonduren en om iedere keer een oppas te regelen voor een sportmoment voor mijzelf vind ik maar gedoe.

Overdag zit ik het grootste gedeelte van mijn werkdag achter mijn laptop. Daarom kom ik in mijn pauzes graag in beweging, maar dat is lang niet altijd voldoende conform de beweegrichtlijnen. Om meer beweging in mijn dag te brengen, biedt WalkingPad een ideale oplossing. Zo wandel ik op de loopband tijdens online overleggen of pleeg ik wat telefoontjes terwijl ik flink wat stappen maak. Mijn IPad past goed op de houder van de beugel en zo kan ik online deelnemen aan overleggen én wandelen tegelijk. Niet eerder haalde ik met zoveel gemak mijn dagelijkse lichaamsbeweging.

De eenvoud waarmee je de WalkingPad opbergt en klaarzet is natuurlijk fantastisch. Ik gebruik de WalkingPad in onze woonkamer tijdens mijn thuiswerkdag of ’s avonds als de kinderen slapen. Dan wandel ik graag voor de televisie terwijl ik mijn favoriete serie kijk. Maar ik heb geen zin om de rest van de tijd naar het apparaat te kijken en met spelende kinderen staat hij in de weg. De WalkingPad past perfect onder de bank dus niemand heeft er verder last van. En als ik ‘m weer wil gebruiken, heb ik het apparaat in 30 seconden weer klaar voor gebruik.

Lees meer over Fitness

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo