Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Cultuur en Media / Kids / Leuke dingen / Reviews

Film: Beestenboel aan Boord

De film Beestenboel aan Boord is nu te zien in de bioscoop

De voorjaarsvakantie is begonnen en met het wisselvallige weer vind ik het heerlijk om met mijn mannen een leuke film te kijken op het grote scherm. Beestenboel aan Boord vertelt het avontuurlijke en spannende verhaal van de Arc van Noach op een vrolijke manier. In deze blog mag ik een leuke goodiebag met vrijkaartjes verloten.

Deze boot mag je niet missen…

Beestenboel aan Boord volgt de twee vrolijke muizen Vini en Tom, die per ongeluk een gesprek opvangen waarin Noach de taak krijgt om slechts één koppel van elke diersoort in zijn ark te verwelkomen. Met hun vriendschap – en levens – op het spel, zoeken ze hulp bij Susana, de behulpzame kleindochter van Noach. Hun plan is om stiekem de ark binnen te glippen.

Vini en Tom halen alles uit de kast om aan boord van de ark te komen en onder leiding van Alfonso de kakkerlak, slagen zij er uiteindelijk in. Hier begint het échte avontuur: ze gaan de strijd aan met Baruk de leeuw, die de sterke dieren voortrekt ten koste van de kleine, zwakkere dieren…

Winactie Beestenboel aan Boord

In samenwerking met WW Entertainment mag ik goodiebag vrijkaarten verloten. Maak kans door een reactie onder deze blog achter te laten. Niet verplicht, maar het liken van Stefanigetsfit op Facebook of Instagram wordt gewaardeerd. De winactie loopt tot en met woensdag 21 februari 2024. De volgende dag ontvangt de winnaar een mail van mij. Het is belangrijk om binnen 48 uur te reageren, anders trek ik een nieuwe winnaar. Actievoorwaarden lees je hier. Veel succes!

SHARE: 

GERELATEERD

2 reacties

  1. Oooh, dit klinkt als de ultieme kinderfilm. Wat de screenshots uit de film, word ik in ieder geval al mega blij en ik weet zeker dat mijn zoontjes deze film ook te gek zullen vinden. Sowieso ook wel goed om je kinderen een beetje de strekking en de reden achter het verhaal van Noah mee te geven. Heel graag doe ik dus mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo