Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Reviews

Binnenkort in de bioscoop

Een bezoek aan de bioscoop is toch totaal iets anders dan thuis op de bank een film kijken. Zo’n groot scherm en het geluid maken nou eenmaal meer impact. Thuis ben ik sneller geneigd om ook andere dingen te doen tijdens de film en kijk ik met veel minder aandacht. In de bioscoop ga ik helemaal op in de film. In deze blog deel ik een overzicht van films die binnenkort te zien zullen zijn in de Nederlandse bioscopen.

65

Na een catastrofale crash op een onbekende planeet komt piloot Mills (Adam Driver) er al snel achter dat hij is neergestort op aarde, maar dan 65 miljoen jaar geleden. Mills en Koa (Ariana Greenblatt), de enige andere overlevende, hebben maar één kans op redding. In een epische strijd om te overleven moeten ze zich een weg zien te banen door een onbekend gebied vol gevaarlijke prehistorische wezens. 65 is een scifi-thriller en kent hoofdrollen voor Adam Driver, Ariana Greenblatt en Chloe Coleman. Ik ben heel benieuwd naar deze spannende film. 65 draait vanaf 16 maart alleen in de bioscoop.

All Inclusive

Wanneer Jacco en Sylvie met hun dochter en zoon besluiten op vakantie te gaan in een All Inclusive resort, wordt hun al wankele huwelijk zwaar op de proef gesteld. Wanneer Sylvie bij aankomst aan Jacco meldt dat ze een ‘pauze’ wil inlassen kan Jacco dit, te midden van zijn midlifecrisis, maar moeilijk accepteren. Binnen de paradijselijke All Inclusive cultuur zal Jacco de confrontatie moeten aangaan met zijn vastbesloten vrouw, zijn puberende kinderen maar vooral zijn grootste struikelblok, zichzelf. Hoofdrollen worden gespeeld door Jennifer Hoffman, Tibor Lukács, Aiko Mila Beemsterboer en Bing van Son. De Nederlandstalige film All Inclusive is vanaf 16 maart te zien in de bioscoop.

Grenzeloos verraad

Het Saksische boerengezin Wesseling biedt tijdens de Tweede Wereldoorlog onderdak aan meerdere Joodse gezinnen. Totdat ze op een dag gedwongen worden om een groep Duitse soldaten te ontvangen, geleid door Ludwig Mengelberg, een getraumatiseerde officier. Deze Ludwig is in Nederland opgegroeid en is het kind van een Nederlandse moeder en een Duitse vader. Grenzeloos verraad is vanaf 30 maart te zien in de Nederlandse bioscopen.

The Super Mario Bros Movie

Ben jij ook opgegroeid met Mario en Luigi op de Super Nintendo? Dan heb ik leuk nieuws voor je, want Illumination en Nintendo brengen een nieuwe animatiefilm uit gebaseerd op de wereld van Super Mario Bros. De loodgieter Mario reist met zijn broer Luigi door een ondergronds labyrint. De twee willen prinses Peach, afkomstig uit het Mushroom koninkrijk, redden die wordt vastgehouden. De broers beleven spannende avonturen en moeten het opnemen tegen de schurk Bowser. The Super Mario Bros Movie is vanaf 5 april te bewonderen, exclusief in de bioscoop.

Meer tips voor films en series vind je hier

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo