Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Kids / Leuke dingen / Overig / Producten / Reviews / Sport

Air Powered Soccer

Voetballen in huis zonder het hele huis af te breken? Normaalgesproken mag er binnen nooit gevoetbald worden. Ik ben veel te bang dat de jongens de bal tegen onze nieuwe flatscreen televisie knallen. Maar soms glippen die actieve jongens wel eens de schuur in om een bal te pakken en voordat ik er erg in heb, wordt er binnen een balletje getrapt. Met de Air Powered Soccer van MikaMax is onze woonkamer veranderd in een sportveld en wordt er dagelijks een balletje getrapt.

Bestel de MikaMax Air Powered Soccer eenvoudig via Bol.com

Urenlang speelplezier

Ja, met de Air Powered Soccer voetballen we in de woonkamer. Dit is namelijk geen voetbal die alle kanten op vliegt, maar een compacte disc die over de vloer glijdt. Even vier AA batterijen erin en je bent klaar om te scoren. De disc rolt dus niet zoals een bal, maar zweeft over de vloer in een vlotte beweging. Het apparaat maakt wel een beetje zoemend geluid, maar het is onmogelijk om deze disc omhoog te schoppen. Zo blijft mijn flatscreen ongedeerd. Bovendien is de buitenkant zacht en voorzien van een dikke, rubberen stootband, zodat ook het meubilair niet beschadigd.

Deze gadget stimuleert actief spelen. Mijn jongens vinden het fantastisch dat ze lekker binnen mogen voetballen. Ik trap ook graag een balletje mee. Ideaal om binnen te bewegen met die regenachtige herfstdagen. De Air Powered Soccer van MikaMax is ook een leuk cadeau om te geven.

Op MikaMax.nl vind je nog veel meer leuke gadgets en cadeaus.

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo