Zoeken...
TOP
Food Lunch Ontbijt Producten Reviews

Zelf brood bakken

Wie mij een beetje kent, weet dat ik geen keukenprinses ben. Ondanks dat, vind ik het wel leuk om nieuwe recepten uit te proberen. Uiteraard moet het dan wel een beetje makkelijk zijn. Zo heb ik voor het eerst zelf brood gebakken met de broodmix van @sukrin.nl. Deze broodmix met zonnebloempitten en pompoenzaden heeft een verlaagd gehalte aan koolhydraten. De broodmix bevat geen lactose, gluten, suiker, meel en soja. Slechts 1 gram koolhydraten per snee! Het enige wat je hoeft te doen, is water toevoegen aan de broodmix, dit laten rusten voor ongeveer vijf minuten, dan het deeg vormen en op de bakplaat plaatsen. Even afbakken, en klaar is kees! Ik ben best trots op mijn mooie brood.

Door de samenstelling is de broodmix uitermate geschikt voor iedereen die een koolhydraatarm of glutenvrij dieet volgt of voor mensen die gezonder willen eten. Ik heb het brood geserveerd met huisgemaakte groentesoep. Héérlijk! Maar ook heerlijk als sandwich, of gewoon met suikervrije jam of kaas.

Good things come to those who bake!

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit