Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Reviews

You Can Cook This!

kookboek you can cook this

Max La Manna laat iedereen watertanden met zijn originele en makkelijke recepten die ook nog eens vegan en low-waste zijn. Met zijn nieuwe kookboek You Can Cook This! leert Max La Manna je net zo lekker te koken en laat hij de potentie zien van ingrediënten die snel in de afvalbak belanden, van broccolistronken tot oud brood. Of je nou vegan bent of niet, of je nou een keukenprins- of prinses bent of niet: You Can Cook This!  

135 x lekker makkelijk vega(n)

Met dit praktische boek leer je hoe je van eten dat je al in huis hebt heerlijke, eenvoudige gerechten kunt maken. De inhoudsopgave begint al verrassend. De hoofdstukken zijn niet ingedeeld op basis van het soort maaltijd, zoals ontbijt, lunch of diner, maar aan de hand van ingrediënten. Kies het ingrediënt waarmee jij aan e slag wilt, zoals wortelgroenten, bladgroenten of fruit en kijk in dat betreffende hoofdstuk welke recepten je ermee kunt maken.

Max La Manna geeft een twist aan klassieke gerechten, zoals bloemkoolragu, gebakken krieltjes en wortel-pecancake. Alle recepten zijn met plantaardige ingrediënten getest, maar waar ‘boter’ staat bepaal je helemaal zelf of je dierlijke of plantaardige boter gebruikt. Met You Can Cook This! kun je je volop laten inspireren door lekkere recepten met weinig ingrediënten.

Vegan, low-waste, makkelijk en budget-vriendelijk

Van de prachtige foto’s begin ik al te watertanden. De recepten zien er smaakvol uit en wat ik ook erg prettig vind, is dat er eenvoudige ingrediënten worden gebruikt. De recepten zijn divers, er zit voor iedereen wel iets bij. Zo ga ik graag aan de slag met de salade van wortels en bieten met balsamico vinaigrette, de hartige worteltaart met noten en doperwten-bonenkoekjes. Behalve recepten geeft Max la Manna je ook handige tips om voedsel op de juiste manier te bewaren en afval te verminderen. Als je een liefhebber van eten bent, heb je dit boek nodig!

You Can Cook This! | Max La Manna | Spectrum | EAN 9789000389322

Meer kookboeken

Volg je mij al op Instagram?

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo