Zoeken...
TOP
Beauty & Wellness Gezondheid

Boost je gezondheid met waterstof therapie

Wist je dat je naast water kunt drinken ook waterstof kunt inhaleren? In Nederland staat waterstof therapie nog in de kinderschoenen. Maar in het buitenland is deze technologie al ruimschoots toegepast voor allerlei doeleinden. In Nederland zijn er ontwikkelingen om waterstof in te zetten als duurzame energie, maar voor het gebruik van gezondheidsvoordelen is het nog niet zo bekend. Duizenden onderzoeken hebben echter bewezen dat waterstof fantastische effecten kan hebben op je lichaam en kan helpen bij meer dan 170 ziektebeelden. In deze blog vertel ik je meer over waterstof therapie.

Waterstof is fascinerend

Onze twee basiselementen, water en zuurstof, zijn gemaakt van waterstof. Waterstof is kleurloos, reukloos en niet giftig. Maar boven alles is deze stof essentieel voor de processen in ons lichaam. Met waterstof therapie verrijk je je lichaam met waterstof. Waterstof is het kleinste molecuul dat er bestaat. Het wordt daardoor gemakkelijk opgenomen door het gehele lichaam.

Topsporters kunnen baat hebben bij waterstof therapie om sneller te herstellen na intensief sporten. Maar waterstof is ook inzetbaar om de huid en bloedvaten te verbeteren of om het verouderingsproces te vertragen. De therapeutische effecten van waterstof therapie zijn gedocumenteerd in duizenden studies. Zelfs een kleine hoeveelheid extra waterstofgas schijnt al voordelen op te leveren.

Lees ook: Ongezond voedsel in ons straatbeeld

H2Booster

Waterstof kun je op diverse manieren toepassen. Je kunt waterstofrijk water drinken, je kunt waterstof inademen en je kunt het via de huid laten opnemen. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat inademen van waterstof de beste therapeutische werking heeft. Via de longen neem je het meeste waterstof op, die je vervolgens snel door de rest van je lichaam verspreidt.

Voor het toepassen van waterstof therapie hoef je niet naar een therapeut. Met het H2Booster waterstof therapie inhallatie apparaat kun je thuis zelf aan de slag met waterstof therapie. Alle toebehoren krijg je erbij geleverd. De montage van het apparaat kun je zelf doen. Je ontvangt een uitgebreide handleiding en op de website vind je een installatie filmpje.

Het H2Booster apparaat scheidt water en zuurstof uit water, zodat je waterstof op een eenvoudige manier kunt toedienen. Via het neusbrilletje kun je de waterstof toedienen. Je kunt ook gebruik maken voor de applicator voor de huid of drinkwater verrijken met waterstof.

Waterstof voor meer energie

Waterstof wordt al door veel mensen met hele mooie resultaten gebruikt, zowel in Nederland als in veel andere landen. In Japan wordt het bijvoorbeeld ook ingezet in zuurstofbars en wellness centra. De H2Booster is hiervoor ook geschikt, maar heeft geen keuring ondergaan door de overheid voor een dergelijk soort gebruik. Dat maakt dat het gebruik van dit apparaat op eigen verantwoording en eigen risico plaatsvindt. Tot op heden zijn er geen nadelige effecten of bijwerkingen van het gebruik van waterstof bekend. Bovendien zijn de recensies lovend. Indien je immuunsysteem wordt onderdrukt, dan geldt het dringende advies om het gebruik af te stemmen met je arts. Het apparaat activeert juist je immuunsysteem. Het kan wel zijn dat je lichaam moet wennen aan het gebruik van waterstof. Je lichaam krijgt ineens veel meer energie! Het is daarom voor de meeste mensen verstandig het gebruik van waterstof geleidelijk op te bouwen. Met de H2Booster inhallatie apparaat kun je de effecten van waterstof zelf thuis ervaren!

Foto: Pexels.com

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit