Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Food / Ontbijt

Warme havermout met appel

Bij warm weer zit ik meestal niet te wachten op warme ontbijtjes, maar als het wat kouder is, vind ik het heerlijk om warm te ontbijten. Vannacht werd ik wakker van de kou en had direct zin in een warm ontbijt.

A good breakfast is a start of a good day

Ingrediënten
1 appel
50 gram havermout
150 ml melk
handje rozijnen of krenten
snufje kaneel
tl ery-bronze (Steviala)

Bereidingswijze
Verwarm de hete lucht oven op 160 graden en vet een ovenschaaltje in (bijvoorbeeld met kokosolie). Rasp de appel. Meng alle ingrediënten behalve de ery-bronze in een kom en giet dit mengsel in het ovenschaaltje. Vervolgens strooi je de ery-bronze hierover heen. Zet het ovenschaaltje gedurende 20 minuten in de oven. Eet smakelijk!

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

reset outerwear

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo