Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Beauty & Wellness / Producten / Reviews

Voetbubbelbad PROMED FB-100

Op sommige dagen heb je gewoon even wat meer behoefte aan tijd voor jezelf. Denk je dan ook wel eens aan je voeten? Voeten worden vaak vergeten, terwijl ze misschien wel wat meer aandacht verdienen. Het verwaarlozen van je voeten kan problemen met zich meebrengen die behoorlijk vervelend zijn. Met dagelijkse verzorging kun je voetproblemen voorkomen. Je kunt je voeten verwennen met een voetenbad dat niet alleen verzorgt, maar ook ontspant. Hiervoor hoef je de deur niet uit, want met het voetbubbelbad van Promed kun je thuis genieten van een ontspannende voetmassage en -verzorging.

Voetbubbelbad

Met dit voetbubbelbad verwen je je voeten in viervoud. Het bruist, masseert, verzorgt én verwent je voeten. Na een lange werkdag of intensieve training is het een heerlijke manier om je vermoeide voeten te ontspannen. Het apparaat is elektrisch en dat betekent dat je het apparaat aan stroomvoeding moet aansluiten. Met een draaifunctieschakelaar op het toestel kun je kiezen voor de functies uit, massage en rood licht, bubbelbad & warmte en bubbelbad, massage, warmte en rood licht tegelijk. Het voetbubbelbad is comfortabel in gebruik en licht in gewicht. Ik heb geen grote voeten, maar het voetenbad is zelfs geschikt voor schoenmaat 46. Mijn kinderen vonden het apparaat ook reuze interessant en zaten samen met beide voetjes in het bad.

Het voetbubbelbad kun je met én zonder water gebruiken. Ik vind het zelf prettig om lauwwarm water te gebruiken. Dit schijnt ook het beste te zijn voor je huid. Aan de binnenkant van het voetbubbelbad is een gemarkeerde vullijn, zo weet je precies hoeveel water erin moet. De verwarmingsfunctie zorgt ervoor dat de temperatuur van het water geleidelijk minder wordt. Deze functie is niet geschikt om het erin gegoten water op te warmen, maar het afkoelen wordt vertraagd. Tien minuten met je voeten in het water is voldoende. Zo worden je voeten lekker zacht zonder te weken.

Bij het voetbubbelbad horen drie verwisselbare opzetstukken: een borstel om de reflexzones in je voeten te stimuleren, een massageborstel die zorgt voor een aangename voetmassage en een eeltverwijderaar voor het verwijderen van afgestorven huidcellen. De opzetstukken zijn gemakkelijk te verwisselen, waardoor je in een handomdraai een voetspa hebt, die voldoet aan jouw persoonlijke wens.

Your feet never take a day off, so take care of them.

Een voetspa ervaring thuis

Promed adviseert in de gebruikershandleiding om geen badschuim te gebruiken. Ik maak graag gebruik van olie of badkristallen. Kneipp biedt heerlijk geurende voetverzorgingsproducten, zoals kristallen met hibiscus en -vijgenextract. Deze kristallen zijn onderdeel van een bijzonder nieuw voetverzorgingsproduct, de Kneipp Mini-Foot Spa, waarmee je een heerlijke voet-spa ervaring thuis kunt ervaren. Deze mini foot spa bevat zowel zoutkristallen als een verzorgende voetcrème met een heerlijke geur, waarmee je een voetspa ervaring thuis kunt ervaren. De zoutkristallen hebben een reinigende en herstellende werking, dankzij natuurlijke antibacteriële eigenschappen. De geur is zacht en zoet en draagt bij aan een ontspannen gevoel. Andere Kneipp voetverzorgingsproducten bevatten calendula en sinaasappelolie die heerlijk ruiken, verfrissen en ontspannen.

Akileïne

Na gebruik van het voetbubbelbad smeer ik mijn voeten graag in met een intensief verzorgende voetcrème. Mijn voeten zijn best droog, waardoor ik ze graag verzorg met een intensief hydraterende balsem. De voetverzorgende producten van Akileïne worden door vele pedicures gebruikt tijdens de behandeling van voeten. Hiervoor hoef je niet bij je pedicure langs te gaan, maar je kunt de balsem online kopen bij o.a. Pedimarkt. Deze balsem voelt niet vet aan en wordt snel door mijn huid opgenomen. Mijn voeten voelen soepeler en zachter aan.

Tot slot

Een voetenbad, terwijl ik naar mijn favoriete serie kijk, vind ik heel ontspannend. Het is voor mij echt een moment om mijzelf rust en aandacht te geven in plaats van rond te blijven rennen. Met een voetenbad en hydraterende balsem verzorg ik mijn voeten en voelen ze zachter aan. Voor mijn voeten is een voetenbad een heerlijke oppepper na een lange werkdag of intensieve training. Maar een voetenbad is ook lekker om je voeten op te warmen als je het koud hebt of juist te verkoelen bij hitte. Het voetenbad geeft frisheid en de massage stimuleert de doorbloeding in mijn voeten. Een vlotte doorstroom van de bloedsomloop is belangrijk voor de optimale werking van weefsels en organen. Zo draagt een voetenbad dus bij aan je gezondheid. Het fijnste moment voor een voetenbad vind ik de avond, voordat ik ga slapen. Na het voetenbad smeer ik mijn voeten in met de hydraterende voetcrème, die vervolgens de hele nacht kan intrekken.

Pedimarkt

Pedimarkt is een zelfstandige webwinkel met enorme kennis van voetverzorging door jarenlange ervaring in de pedicure dienstverlening. De website richt zich op vele voetproblemen en biedt bijzonder veel oplossingen. Het assortiment bestaat o.a. pedicureset, voetenbaden, sokken, compressiekousen en nog veel meer. Op de website kun je niet alleen zoeken op artikel of merk, maar ook op specifiek voetprobleem. Zo kom je direct uit bij de producten die jouw problemen kunnen oplossen.

Pedimarkt | www.pedimarkt.nl | Facebook | Instagram

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo