Zoeken...
TOP
Gezondheid Producten Reviews

Vergroot je kans op een zwangerschap

Zwanger worden is niet altijd even vanzelfsprekend. Je hoopt dat je samen het bed in duikt en zonder veel problemen zwanger wordt. Maar hoewel het misschien wel het meest natuurlijke proces ter wereld is, ervaart één op de zes paren problemen met vruchtbaarheid. Zwanger worden vraagt vaak planning en geduld. Een kinderwens is één van de meest intieme en spannende momenten om samen met je partner te delen. Als je een kinderwens hebt en die in vervulling wilt laten gaan, breekt er een spannende periode aan. Persoonlijk vond ik het maar een lastige en onzekere tijd. Zou het wel lukken om zwanger te worden?

Liever gisteren dan vandaag

Als je graag zwanger wilt worden, heb je er vaak alles voor over om de kans op een spontane zwangerschap te vergroten. Naast het berekenen van je vruchtbare dagen, zijn er nog een aantal dingen die je kunt doen om de natuur een handje te helpen. Een gezonde leefstijl kan helpen om de kans op een zwangerschap te vergroten en je lichaam voor te bereiden op een succesvolle zwangerschap. Als je zwanger wilt worden, is het dus extra van belang om bewust te leven. Denk aan stoppen met roken, minder (of geen) alcohol drinken, voldoende lichaamsbeweging, voedzaam eten en slikken van vitamines, zoals extra foliumzuur.

Soms kan iedereen wel een beetje hulp gebruiken bij het maken van een klein wondertje!

In 80% van de gevallen ontstaat een spontante zwangerschap binnen een jaar. Tot die tijd is er in veel gevallen geen reden tot ongerustheid. Toch kan het iedere keer weer een teleurstelling zijn als de menstruatie doorbreekt of de zwangerschapstest negatief is. Als zwanger worden niet meteen lukt, kan het je onzeker maken en allerlei emoties in je los maken. Men kan wel zeggen dat je niet snel moet wanhopen, maar als je je diepste wens graag in vervulling wilt laten gaan, dan wil je dat liever gisteren dan vandaag.

Koop de FERTI·LILY Conceptie Cup bij de drogist of bestel hier.

Help de natuur een handje

Met de FERTI·LILY Conceptie Cup, een hormoonvrij hulpmiddel, verhoog je op een natuurlijke manier de kans op een zwangerschap. De Conceptie Cup zorgt ervoor dat er meer zaadcellen naar de baarmoedermond worden geduwd. Hoe meer zaadcellen de baarmoeder bereiken, hoe groter de kans dat één van de zaadcellen de eicel bereikt en binnendringt, en hoe groter de kans op bevruchting. Het is zelfs klinisch bewezen dat je kans op een zwangerschap met 48% wordt vergroot binnen drie cycli. De Conceptie Cup is ontwikkeld door vruchtbaarheidsdeskundigen en medisch goedgekeurd.

Het gebruik is volgens veel online testimonials heel makkelijk. Je gebruikt de cup gewoon thuis en brengt het in na het vrijen. De FERTI·LILY Conceptie Cup maakt dat onhandige moment waarbij je op je rug blijft liggen nadat je gevreeën hebt met je partner overbodig. De zachte, flexibele siliconen cup kan gemakkelijk met je vingers worden geplaatst en met hetzelfde gemak gedragen en verwijderd worden. Zo kun je gewoon opstaan, plassen (kan blaasontsteking voorkomen) en zelfs douchen.

Het is die missie van de makers van de FERTI·LILY Conceptie Cup om de kans op het krijgen van een kindje te vergroten zonder daarbij de intimiteit en romantiek in de weg te staan, zodat vrijen niet alleen functioneel is maar een moment om met elkaar te verbinden. Langer dan een jaar ben ik wanhopig in de weer geweest met ovulatietesten, voordat ik spontaan zwanger werd. Het was een emotionele en onzekere periode voor mij. Als ik dit product had gekend in de periode dat ik zanger wilde worden, had ik het absoluut uitgeprobeerd.

Lees ook: Fit op jouw manier

Stéfani gets fit
TAGS:

«

»

Volg @stefani_getsfit