Zoeken...
TOP
Leefstijl Mindset Overig Sport

Try new things!

Op de Dom in Utrecht

Om het meest uit deze zoektocht naar gezond leven te halen, heb ik mijzelf beloofd om meer uit mijn comfort zone te komen en dingen uit te proberen die ik nog niet eerder heb gedaan. Of je het nu beseft of niet, maar de meeste dagen doe je eigenlijk precies dezelfde dingen als de dagen ervoor. Veel te weinig doe ik nieuwe dingen, terwijl ik juist van die ervaringen en belevenissen energie krijg.

Zadelstraat Utrecht

What are you going to do today that makes tomorrow different?

Ik had nog nooit de Dom beklommen (112 meter), terwijl ik in mijn studententijd jaren in het centrum van Utrecht heb gewoond. Shame on me. Het werd dus hoog tijd om dit alsnog te doen. Samen met mijn schoonzus ben ik vanuit Woerden op de fiets naar Utrecht gegaan (totaal 40 kilometer) en hebben we 465 traptreden beklommen. Daarna hebben we ons uiteraard getrakteerd op een heerlijke lunch aan de gracht. Het was een geweldige ervaring en een fantastische dag!

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit