Zoeken...
TOP
Leefstijl

Transformatie update

Toen ik startte met deze reis was het mijn prioriteit om een gezond gewicht te bereiken. Gedurende het proces leerde ik de kracht kennen van een positieve mindset. Nu weet ik dat het hier allemaal mee samenhangt. Nu is mijn focus mijn algehele gezondheid. Ik doe aan mindfulness, sta open voor persoonlijke groei en probeer balans te vinden in mijn leefstijl. Deze maand keek ik terug naar mijn gedrag in de afgelopen maanden en realiseer me hoever ik ben gekomen. Niet alleen mijn lijf is veranderd, maar ook mijn gedrag. Ik heb mijzelf gezonde eetgewoonten aangeleerd. Ik vind het belangrijk om af en toe terug te kijken op hoever je bent gekomen en hier tevreden mee te zijn. Op een gegeven moment kan het zijn dat het lijkt alsof je geen groei doormaakt, omdat je gewicht stil blijft staan of omdat je even wat minder motivatie hebt dan anders. Dan is het goed om na te gaan welke stappen je allemaal hebt doorlopen en hoever je bent gekomen. Je ziet dan een heel ander verhaal! Zo heb ik in oktober mijn eerste obstacle run gerend. Iets waar ik eerst alleen van durfde te dromen. Ik vind het leuk geworden om te kokkerellen en gezonde gerechten klaar te maken. Ik vind het leuk wat ik doe en ik ben blij met mezelf. Dat is het allerbelangrijkste toch? Persoonlijke groei is verslavend geworden. Het is nooit te laat om jezelf te verbeteren. Ik blijf altijd leren en sterker worden.

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit