Zoeken...
TOP
Leefstijl Persoonlijk

Transformatie update

Ik ben 25 kilo afgevallen in minder dan 9 maanden tijd. Puur natuur. Geen pillen, shakes of andere supplementen. Gewoon gezonde voeding en meer bewegen. Ik tel niet eens calorieën. Natuurlijk ben ik trots op wat ik heb bereikt, maar ik zal het niet mooier maken dan het is. Gewicht verliezen en dit blijven volhouden is moeilijk. Ik blijf reëel. Ik slaap te weinig. Mijn kinderen zijn elke dag veel te vroeg wakker en als ik door hen niet ’s nachts wakker wordt gemaakt dan lig ik zelf wel wakker. Als ik midden in de nacht wakker word, heb ik moeite om weer in slaap te komen. Ik eet niet alle dingen die ik zou moeten eten of ik eet dingen die ik niet zou moeten eten. Ik verleg mijn grenzen niet altijd zo ver als ik zou kunnen. Ik drink onvoldoende water. Schuldig, ik drink teveel cola zero. Ik maak niet elke dag 10.000 stappen. Ik kan chagerijnig zijn of een slecht humeur hebben. Maar ik streef niet naar perfectie en stel mezelf geen onhaalbare doelen. Negen maanden geleden startte ik deze reis om gezond en fit te worden. Hoe meer ik focus op positiviteit, des te makkelijker het is om de gezonde gewoonten vol te houden. Deze gezonde gewoonten zorgen ervoor dat ik er goed uitzie, maar nog belangrijker, dat ik mij goed voel. Voor deze zoektocht was ik teveel gericht op alles wat ontbrak in plaats wat goed voor mij werkte. De manier waarop je dingen bekijkt, hebben invloed op je. En zo komt alles weer terug op de mindset. Ik weet het zeker, als je je mindset verandert, verander je je leven.

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit