Zoeken...
TOP
Leefstijl Persoonlijk Uncategorized

Transformatie update

Acht maanden geleden deed ik iets waar ik nu trots op ben. Ik startte mijn reis naar een gezond gewicht, om fit te worden en vooral gelukkig en gezond te leven. Hiervoor heb ik al veel afvalpogingen gedaan, maar een blijvend resultaat bleef uit.

Waarom is het deze keer anders?

Deze keer heb ik mijzelf geen deadline gegeven. In eerdere pogingen om gewicht te verliezen, was ik obsessief met de resultaten op de weegschaal bezig. Wanneer ik niet snel genoeg vooruitgang zag op de weegschaal, was ik teleurgesteld, ondanks dat ik gewoon lekker bezig was. Ik was veel te veel bezig met de weegschaal.

Nu verander ik mijn leefstijl stap voor stap en gooi niet drastisch alles volledig om. Ik focus op mijn mindset en algehele gezondheid. Ik heb mezelf omringd met positieve mensen en deelde mijn reis op Instagram om in contact te komen met anderen. Ik probeer steeds nieuwe dingen uit en doe alles stap voor stap.

Ik houd in gedachten dat het belangrijk is om gezonde keuzes te maken om voor mijzelf te zorgen. Ik zeg tegen mezelf dat het niet egoistisch is om te gaan sporten, terwijl mijn kinderen in de opvang zitten. Ik praat mezelf niet meer naar beneden. Ik zorg goed voor mezelf en geef mijzelf complimenten.

Het is niet egoistisch om te gaan sporten, terwijl je kinderen in de opvang zitten. Een van de belangrijkste dingen is dat ik geniet van mijn zoektocht. Ik heb zoveel nieuwe oefeningen en groepslessen gedaan in de sportschool. Zo bleek steps niet mijn ding te zijn, maar werd ik super enthousiast van spinning en bootcamp. Ik eet bewust en sla tussendoortjes niet over (om te voorkomen dat ik een eetaanval krijg). Ik bereid mijn maaltijden voor en vindt het leuk om nieuwe recepten uit te proberen. Sinds afgelopen maand leer ik om geduld te hebben, omdat ik alweer een plateau heb bereikt. Maar ik weet nu dat ik vertrouwen moet hebben in het proces. ‘ Slow and steady wins the race ‘ dus ik blijf lekker doorgaan!

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit