Zoeken...
TOP
Leefstijl Persoonlijk

Transformatie update

7 maanden in proces

Afgelopen week heb ik alles gegeven om mijn plateau te doorbreken. Ik heb 200 trappen beklommen, 7,5 kilometer gerend, veel gelopen en ik heb allen maar gezond gegeten. Zelfs geen inieminie stukje pure chocolade. Mijn harde werk is beloond. In 7 maanden tijd ben ik 22,5 kilo afgevallen en mijn vetpercentage is 12,3% lager.

Ik kom steeds dichter bij mijn doel, maar ik heb nog steeds 7,5 kilo te gaan. In eerdere pogingen om gewicht te verliezen werd ik slordig wanneer ik steeds dichter bij mijn doel kwam. Het blijft voor mij een uitdaging om op het juiste pad te blijven. Ik heb vertrouwen dat het deze keer anders is. Mijn mindset is zo sterk nu.

Ik heb een positieve focus. Alle beetjes helpen. Ik blijf mijn zoektocht delen. Het delen van mijn reis heeft me veel geholpen om het vol te houden en het is fijn om in contact te komen met anderen die ook gefocust zijn om gezonder te leven.

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit