Zoeken...
TOP
Leefstijl Mindset Persoonlijk Uncategorized

Track your progress!

Hoe hou jij je voortgang bij? Voor een lange tijd stond ik dagelijks op de weegschaal. Nu heb ik dat los kunnen laten en laat ik elke zes weken een lichaamsmeting doen in de sportschool. De InBody Scan maakt een analyse van mijn lichaam en geeft me een goed inzicht. Zo let ik niet alleen op gewicht, maar ook op spiermassa en vetpercentage.

Progress, not perfection!

In deze meting heb ik gewicht verloren, ben ik vet kwijtgeraakt, maar ook spiermassa. Dit kan het gevolg van voeding zijn, maar het kan ook zijn dat ik teveel op cardio gefocust heb. Ik heb de laatste tijd veel groepslessen gedaan (zo leuk!), maar ik ga de komende zes weken proberen om wat meer krachttraining te doen.

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit