Zoeken...
TOP
Food Leefstijl Mindset Overig

Tijd voor thee

Thee is verreweg mijn favoriete hete drankje. Ik drink bijna alle soorten thee, maar ik drink het liefst groene thee. Mijn favoriete smaak is een blend van witte en groene thee met een vleugje jasmijn. Perfect voor een momentje voor mezelf. Als werkende moeder ben ik altijd bezig en de opvoeding van mijn kinderen vind ik soms een flinke uitdaging. Het kan stressvol zijn en ik word voor uitdagingen gesteld die ik niet voor mogelijk had gehouden. Voordat ik kinderen had, kon ik doen wat ik wilde. Ik kon lekker languit op de bank gaan liggen als ik daar zin in had. Als ouder kan ik niet zomaar de hele middag mijn favoriete serie kijken, iets wat ik wel zou willen hoor. Een kopje thee kan dan even een moment zijn om te gaan zitten. Alhoewel het ook vaak voorkomt, dat ik alsnog de thee koud drink omdat er weer iets tussen is gekomen. Ik probeer tijd voor mezelf te maken, ook kleine momentjes, en daar voel ik me niet schuldig over. En dat zou jij ook niet moeten doen!

Gekregen van @pickwicknl

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit