Zoeken...
TOP
Leefstijl Persoonlijk Producten Reviews

Super sonisch tandenpoetsen

Wist je dat je leefstijl en voeding een positieve of negatieve invloed kunnen hebben op de gezondheid van je mond? Een gezond gebit is een afspiegeling van de algehele gezondheid. Een goede verzorging van je mond, heeft ook een positieve werking op de rest van je lichaam. Essentieel voor complete mondzorg zijn uiteraard je halfjaarlijkse bezoekjes aan de tandarts en mondhygiënist, maar minsters zo belangrijk zijn zelfzorg, routine en de producten die je gebruikt.

Zelf kun je veel doen om je gebit gezond te houden. Door minstens twee keer dag je tanden te poetsen met een fluoridehoudende tandpasta en aanvullend te reinigen tussen je tanden en kiezen voorkom je tandplak en gaatjes. Op de juiste manier tandenpoetsen gebeurt helaas niet altijd. Met een gewone tandenborstel blijft er gemakkelijk tandplak op en tussen de tanden en kiezen plakken. Een goede tandenborstel maakt hét verschil. Sonisch tandenpoetsen is één van de nieuwste ontwikkelingen in de mondzorg. Uit onderzoek blijkt dat poetsen met een sonische tandenborstel, zoals BOOMBRUSH, meer tandplak verwijderd.

Je mond is niet alleen je visitekaartje, maar ook de basis van je gezondheid!

Super sonisch

De sonische tandenborstel met een ovale borstelkop lijkt op een handtandenborstel. Het grote verschil is dat de borstelharen zelf in hoge snelheid vibreren. Hoe meer vibraties per minuut, hoe meer poetsbewegingen de tandenborstel maakt. Het enige wat je hoeft te doen, is de borstelkop door elke zone van je mond te bewegen. De trillende borstelharen doen de rest. Dit is een techniek die voor een deel overeenkomt met die van een handtandenborstel. Het kopje van de BOOMBRUSH tandenborstel bevat daarnaast met koolstof geïnjecteerde borstelharen die zorgen voor een nog beter resultaat! De borstelharen voelen heel zacht aan.

Een van de voordelen van de BOOMBRUSH sonische tandenborstel is het aantal vibraties. Deze is met 40.000 vibraties per minuut één van de hoogste in zijn klasse. Hoe meer vibraties, hoe beter het verwijderen van tandsteen, tandplak en hoe kleiner het risico op verkleuring. De BOOMBRUSH sonische tandenborstel is voorzien van vijf verschillende vibraties die met één druk op de knop af te wisselen zijn.

Niet eerder had ik een matzwarte tandenborstel gezien. Ik vind hem stijlvol. Aangezien ik tot nu toe met een handtandenborstel heb gepoetst, moest ik even wennen aan de trilling. Mijn eerste reactie was: “het kietelt!”. De haartjes van de tandenborstel zijn super zacht en na het tandenpoetsen voelen mijn tanden zeker gladder dan met mijn handtandenborstel. Wat ook heel fijn is, is dat je BOOMBRUSH wel 90 dagen mee gaat door een goede accu. De indicator geeft op tijd aan wanneer de accu bijna leeg is. Zo ben je altijd voorzien van een volle batterij.

Don’t rush when you brush!

Refill & recycle

Wist je dat je opzetborstel na drie maanden zo’n zeven miljoen bacteriën bevat? BOOMBRUSH biedt een abonnement, waarbij je elke drie maanden automatisch een nieuwe opzetborstel ontvangt. Zo hoef je er zelf niet meer aan te denken en ben je altijd verzekerd van een hygiënische én efficiënte opzetborstel. In Nederland belanden er per jaar zo’n 60 miljoen opzetborstels bij het afval. Daarom zet BOOMBRUSH zich in voor minder verspilling en ontvang je bij iedere Refill een recyclezak waarmee je gratis je opzetborstels kunt retourneren. In Volendam worden de materialen verzameld en gescheiden om vervolgens weer als grondstoffen te dienen voor nieuwe producten. Gezond leven een bewuste keuze is. Met een BOOMBRUSH sonische tandenborstel kies je niet alleen voor een gezonde mond, maar ook voor een gezonde planeet!

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen! Daarom is voeding en leren tandenpoetsen van jongs af aan van groot belang. Mijn kinderen gaan vanaf hun 2e verjaardag twee keer per jaar naar de tandarts. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 40% van de 2- en 3-jarigen nog niet naar de tandarts gaan. Naast preventie speelt voeding ook een belangrijke rol. Te veel suikers, zuren of te veel tussendoortjes hebben een negatieve invloed en tasten het tandglazuur aan. Er wordt geadviseerd om het aantal eetmomenten per dag op maximaal zeven te houden: drie hoofdmaaltijden en vier tussendoortjes. Zo krijgt je gebit tussen de maaltijden door voldoende tijd om te herstellen en is de kans op gaatjes kleiner. Daarnaast wordt geadviseerd om zure dranken zoals frisdrank en vruchtensap zoveel mogelijk te laten staan en te veel suikers in eten en drinken te vermijden. Zelf kun je dus veel doen om je mond gezond te houden, waarbij bewustwording heel belangrijk is.

BOOMBRUSH | www.boombrush.com

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit