Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Food / Lunch / Producten / Reviews

Smeren met Baba Anoesch

Baba wat? Ik kan me voorstellen dat je er nog niet eerder van hebt gehoord. Baba Anoesch van Maza is een heerlijke salade van op houtskool gegrilde verse aubergine, romige mayonaise en een vleugje rode peper. Baba Anoesch is natuurlijk een prima dip, maar doet het ook heel goed op de boterham, cracker of wafel.

Beleg bijvoorbeeld een Tastybasics amandelbrood met baba anoesch, verse paprika en walnoten.

Of een Tastybasics amandelbrood met baba anoesch en geroosterde kikkererwten. Meng 100 gram kikkererwten met een eetlepel olijfolie en wat paprikapoeder. Vervolgens spreid je ze uit voor een met bakpapier bekleedde bakplaat. De kikkererwten rooster je circa 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.

Baba Anoesch is ook heerlijk in combinatie met maiswafels en komkommer of een cracker en geraspte wortel.

Baba Anoesch smeert ook lekker op een (groente)wrap met gegrilde groenten, zoals aubergine, paprika en courgette met een topping van sesamzaadjes.

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

reset outerwear

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 37 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo