Zoeken...
TOP
Events Skaten Sport

SKATE4daagse 2021

Skate aan mijn voeten, helm op en ik zoef er vandoor. Ik ben gek op skaten en ik houd wel van een uitdaging. Daarom heb ik me ingeschreven om mee te doen aan de SKATE4daagse. Vier dagen achter elkaar rol ik over het asfalt en registreer ik mijn route en snelheid met de (gratis) Sprint app. In de app kun je zoeken naar een mooie route bij jou in de buurt, selecteer je de door jou gekozen route en volg je de navigatie. Bij de inschrijving van de SKATE4daagse kies je zelf je afstand: 5, 10. 15 of 20 kilometer en je kunt starten vanuit huis.

Als bewegen en plezier bij elkaar komen ben ik van de partij! Ik vind het fantastisch om jong en oud, samen met Irene, te inspireren om op wielen de wijde wereld in te gaan. 

YouTuber Kalvijn

Een sportieve uitdaging

Niet eerder heb ik vier dagen achter elkaar op de skates gestaan dus het leek me een leuke, sportieve uitdaging. Het is een zelfoverwinning, want het is makkelijker om het niet te doen en ’s ochtends in mijn bed te blijven liggen. Maar om mezelf uit te dagen, schreef ik me toch in. Ik besloot om een marathon in vier dagen te skaten, elke dag 10 kilometer. De inschrijving is een stok achter de deur om nieuwe uitdagingen aan te gaan en mezelf op de proef te stellen. Het is spannend om je comfortzone te verlaten, maar het geeft ook plezier, voldoening en misschien doe je jezelf wel versteld staan. Geloof me, daarna voel je je vrijer om te doen wat je graag wilt.

De SKATE4daagse wordt gehouden in de week van 30 augustus t/m 5 september 2021.

Alle informatie over de SKATE4daagse vind je op de eventpagina van schaatsen.nl

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit