Zoeken...
TOP
Gezondheid Leefstijl Overig Producten Reviews Sport

SamenGezond

samengezond

Beweeg en verdien cadeaubonnen!

Wie wil er niet geld verdienen met een dagelijkse portie gezonde lichaamsbeweging? De gratis gezondheidapp SamenGezond beloont gezonde keuzes en biedt hulp om jou meer te laten bewegen én dat vol te houden. Zet de app aan als je gaat wandelen, fietsen of hardlopen en haal zo je Weekdoel. Gelukt? Dan kies je zelf je beloning: een cadeaubon van onder andere Coolblue, HEMA, Decathlon of korting voor in onze webshop. Elke week weer!

De app van SamenGezond is een digitale gezondheidscoach die je inzicht geeft in je gezondheid en je helpt iedere dag gezonde keuzes te maken. Eenvoudig en in kleine stapjes. Bewegen, stoppen met roken, voeding, ontspanning, slaap en stress; kies waar jij aan wilt werken. Jouw persoonlijke fitscore in de app laat zien hoe je het doet en of je nog kunt verbeteren.

Je wilt gezonder eten, meer bewegen of juist ontspannen? En vindt dat best lastig? SamenGezond is er voor iedereen die hulp kan gebruiken om gezonder te leven. Alles gratis en voor iedereen beschikbaar.

Jouw steuntje in de rug

SamenGezond is jouw steuntje in de rug. Je kunt op ieder moment starten en op een manier die bij jou past. Deelname is geheel vrijblijvend, je hoeft niet bij Menzis verzekerd te zijn of na een jaar te betalen voor het gebruik van de app. Via de app krijg je bruikbare tips en coaching, afgestemd op jouw persoonlijke situatie, interesses en doelen. Hiervoor werkt SamenGezond samen met partners zoals de Hartstichting, het Voedingscentrum en het Kenniscentrum Sport & Bewegen. Naast coaching kun je meedoen aan weekdoelen, waarbij je iedere week een beloning ontvangt. Zo zet je vaak net dat stapje meer en houd je het ook langer vol. Een Weekdoel is persoonlijk en afgestemd op jouw prestaties. Je eerste Weekdoel is gebaseerd op je eerdere activiteiten in de SamenGezond-app of, als je nieuw bent, op de beweegrichtlijnen van de Gezondheidsraad.

Zo werkt het

  • Download de SamenGezond app
  • Beantwoord een aantal vragen en ontdek je fitscore
  • Ga aan de slag met het Weekdoel en coaching
  • Verdien punten en zie je fitscore stijgen
  • Bestel jouw cadeau in de webshop

Mijn tips

Maak je, net als ik, gebruik van een sporthorloge zoals Fitbit om je activiteiten bij te houden? Dan kun je deze koppelen met je SamenGezond app, zodat de gegevens direct worden opgeslagen in je SamenGezond app. Zo heb je er geen omkijken meer naar. Om je beweging te registeren, moet je wel zorgen dat je GPS-verbinding aan staat. En vergeet vooral niet om elke week je Weekdoel te claimen!

Kijk voor meer informatie over SamenGezond op www.samengezond.nl. Eerder schreef ik de blog ‘Activitytrackers en leefstijlapps, helpt dat nu echt?‘ waarin ook de gratis app Ommetje van de Hersenstichting aan bod komt. Meer lezen wat je zelf kunt doen om je gezondheid te verbeteren? Neem dan een kijkje bij Gezondheid. Wil je meer weten over mijn persoonlijke leefstijlverandering? Lees dan Mijn verhaal.

Copyright afbeeldingen: SamenGezond

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit