Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Kids / Leefstijl / Overig / Persoonlijk / Sport

Samen bewegen met mijn kids

Kinderen die met plezier sporten en bewegen, ontwikkelen op jonge leeftijd een actieve, gezonde leefstijl. Als ze plezier hebben in bewegen, gaan ze daar vaak op latere leeftijd mee door. Het wordt dan een vanzelfsprekend onderdeel van hun leven. Ze zijn er immers mee op gegroeid.

Have fun when you work out and it won’t feel like work


Uit onderzoek is gebleken, dat jonge kinderen veel meer plezier hebben in bewegen als ze samen met hun ouders spelen en bewegen. En dus sprint en step ik regelmatig achter mijn actieve kleuters aan. Ze vinden het geweldig om tikkertje te spelen, wedstrijdjes te doen, te klimmen en te klauteren. Samen bewegen zorgt voor plezier bij mijn kids, maar ook bij mij. Ik geniet van de tijd samen en bewegen is gezond. Door te bewegen, leren ze om te gaan met winst en verlies, samenwerken, grenzen aangeven en accepteren, maar ook met druk van zichzelf en van anderen. Plezier in bewegen is de basis voor een goede ontwikkeling.

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo