Zoeken...
TOP
Kids Leefstijl Overig Persoonlijk Sport

Samen bewegen met mijn kids

Kinderen die met plezier sporten en bewegen, ontwikkelen op jonge leeftijd een actieve, gezonde leefstijl. Als ze plezier hebben in bewegen, gaan ze daar vaak op latere leeftijd mee door. Het wordt dan een vanzelfsprekend onderdeel van hun leven. Ze zijn er immers mee op gegroeid.

Have fun when you work out and it won’t feel like work


Uit onderzoek is gebleken, dat jonge kinderen veel meer plezier hebben in bewegen als ze samen met hun ouders spelen en bewegen. En dus sprint en step ik regelmatig achter mijn actieve kleuters aan. Ze vinden het geweldig om tikkertje te spelen, wedstrijdjes te doen, te klimmen en te klauteren. Samen bewegen zorgt voor plezier bij mijn kids, maar ook bij mij. Ik geniet van de tijd samen en bewegen is gezond. Door te bewegen, leren ze om te gaan met winst en verlies, samenwerken, grenzen aangeven en accepteren, maar ook met druk van zichzelf en van anderen. Plezier in bewegen is de basis voor een goede ontwikkeling.

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit