Zoeken...
TOP
Diner Food Lunch

Salade met linzenburger

Als mijn mannen een keer lekker willen snacken met ongezonde pizza’s dan eet ik vaak ook wat makkelijks. Ik heb dan geen zin om uitgebreid te koken. Deze salade met linzenburger vind ik dan een heerlijke maaltijd. Ik heb het mezelf extra makkelijk gemaakt door te kiezen voor een kant en klare Italiaanse salade en de linzenburger doe ik even in de aerofryer. De saus van de kant en klare Italiaanse salade gebruik ik niet. Mijn voorkeur gaat uit naar een caloriearme slasaus.

Wat heb je nodig?
kant en klare Italiaanse salade
linzenburger
evt. caloriearme saus

Variatie
Met dit simpele gerecht kun je natuurlijk eindeloos variëren. Voeg cherrytomaatjes toe of kies eens voor een mozzarella tomaat schnitzel.

Neem ook een kijkje in mijn eetdagboeken.

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit