Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Diner / Food / Lunch

Salade met linzenburger

Als mijn mannen een keer lekker willen snacken met ongezonde pizza’s dan eet ik vaak ook wat makkelijks. Ik heb dan geen zin om uitgebreid te koken. Deze salade met linzenburger vind ik dan een heerlijke maaltijd. Ik heb het mezelf extra makkelijk gemaakt door te kiezen voor een kant en klare Italiaanse salade en de linzenburger doe ik even in de aerofryer. De saus van de kant en klare Italiaanse salade gebruik ik niet. Mijn voorkeur gaat uit naar een caloriearme slasaus.

Wat heb je nodig?
kant en klare Italiaanse salade
linzenburger
evt. caloriearme saus

Variatie
Met dit simpele gerecht kun je natuurlijk eindeloos variëren. Voeg cherrytomaatjes toe of kies eens voor een mozzarella tomaat schnitzel.

Neem ook een kijkje in mijn eetdagboeken.

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo