Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Events / Hardlopen / Sport

Runnersworld Virtual Run 2020

Hardlopen bezit zóveel moois. Het maakt je hoofd leeg waardoor je meer focus hebt op je werk en je thuis gezelliger bent. Met hardlopen blijf je fit waardoor je je zelfverzekerder voelt. Ook is hardlopen de makkelijkste manier om lekker te bewegen en bijvoorbeeld tijd door te brengen met je kinderen, aldus Runnersworld Nederland.

KiKa Nederland

Runnersworld heeft een virtuele run georganiseerd voor iedereen. Je kunt meedoen als dit je eerste event is, maar ook als je professioneel hardloopt. Je bepaalt zelf je afstand en loopt binnen de periode van het evenement jouw geselecteerde afstand. In dit geval vanaf vandaag tot 12 juli 2020. Dit event is georganiseerd zonder winstoogmerk. Het inschrijfgeld dekt de kosten en alle overige inkomsten worden gedoneerd aan KiKa Nederland. KiKa werft fondsen voor onderzoek naar kinderkanker met het doel om de genezingskans te vergroten. Ik ben dankbaar dat ik me sportief kan inzetten voor het goede doel.

It’s not the distance you must conquer in running, it’s yourself

Live-tracking

Via e-mail kreeg ik een virtueel startnummer 1189 en informatie over het tracken van mijn run via de app Racemap. Niet super gebruiksvriendelijk, overigens. Voor mij was dit het eerste event waarbij de statistieken van mijn race en andere lopers worden bijgehouden. Aan de hand van live-tracking kun je alle lopers live zien rennen in andere provincies in Nederland.

Vervolgens kun je je persoonlijke resultaat terugvinden in de app. Na 12 juli is het definitieve klassement compleet en kan er niet meer gelopen worden. Vanochtend vertrok ik voordat de zon op ging en liep 5.14 kilometer in 33 minuten en 24 seconden. Niet mijn snelste tijd, maar eigenlijk boeit me dat ook helemaal niets. Een goede ochtendrun geeft me gewoon een heerlijk gevoel en dat telt!

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo