Zoeken...
TOP
Events Overig Sport

Run Santa, run!

Santa run in kerstmannenpak door centrum van Woerden

On your marks, get set, let it snow! Het rennen van een Santa Run stond al even op mijn bucketlist, want dit is natuurlijk dé fun run van december. Het rennen met honderden mensen in kerstmannenpak staat toch garant voor een feestje? Het was een fantastische ervaring om samen met mijn man, kinderen, vrienden in kerstmanpakken door de binnenstad van Woerden te rennen voor het goede doel. Het is leuk om actief te zijn met vrienden. En door samen een activiteit te ondernemen, wordt de onderlinge band versterkt.

Run, fun and feel good!

Na een gezellige warming up door Shane Kloosterman, waarbij de voetjes van de vloer gingen op lekkere beats, werd het startsein gegeven. Bij het startsein begon het flink te regenen. Het was niet bepaald het beste weer dat we konden wensen. Er stond ook nog een krachtige westenwind met flinke windstoten. Wat een bikkels zijn we, dat we hier doorheen gerend hebben over een parcours van 2,7 kilometer. Uiteraard hebben we de kids deels gedragen, maar wat ben ik trots op ze. We hebben veel lol gehad en allemaal een medaille verdiend. Het was een fantastische manier om mijn kinderen kennis te laten maken met een hardloop event en zo plezier te hebben in bewegen. Leuk event en het begin van een geweldige traditie!

De Rotary Santa Run Woerden werd georganiseerd door Rotary Laurium. De opbrengst van de run is naar twee goede doelen gegaan: Max Foundation en het bevorderen van groen in Woerden.

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit