Zoeken...
TOP
Producten Reviews

Professor Grunschnabel ijs

Professor wie? Deze naam doet je misschien denken aan een Duitse professor, maar Professor Grunschnabel is dé ontdekker en uitvinder van een lekker en gezond ijsmerk met exclusieve smaken. Een ijsje voor iedereen, of je nu een lactose- gluten- of soja-allergie hebt, vegetarisch of veganistisch eet of graag kiest voor pure en natuurlijke producten. Het ijs van Professor Grunschnabel is 100% natuurlijk én 100% plantaardig. Dit betekent vrij van conserveringsmiddelen, synthetische geur- en smaakstoffen, e-nummers en toegevoegde kleurstoffen. Het ijs bevat daarnaast geen dierlijke producten zoals koemelk of slagroom. In plaats daarvan wordt kokosmelk, vers fruit en kruiden gebruikt. Dit is uniek, want in het meeste ijs wordt zuivel verwerkt, zelfs in sorbetijs. Niet geheel onbelangrijk, het ijs smaakt héérlijk!

Houd jij van lekker en bijzonder eten? Neem je jezelf niet altijd te serieus? Houd je van een beetje avontuur? Heb je liefde voor onze planeet? Dan is dit ijs écht iets voor jou!

Natuurlijk en plantaardig ijs

Professor Grunschnabel maakt heerlijk ijs met een volle en verfijnde smaak. De smaakcombinaties zijn verrassend, spannend en exotisch. Anders dan je misschien zou verwachten, wordt dit ijs geproduceerd op Hollandse bodem. De uitvinder van dit heerlijke vegan ijs heeft jarenlang de wereld rond gereisd en die inspiratie meegenomen in bijzondere smaakcombinaties.

Never not in the mood for ice cream

Mijn kinderen zijn stapelgek op ijs. Als toetje staat er dan ook vaak ijs op het menu. Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. We zetten een pot van Professor Grunschnabel op tafel en lepelen maar. Het ijs herken je aan de unieke potten met allen een andere kleur en smaak. We proberen allerlei smaken. Het ijs op basis van kokosmelk heeft dezelfde textuur als roomijs. Het ijs is vol, romig en zacht. De unieke smaken vallen bij het hele gezin goed in de smaak. Alleen het ijs met gember is voor de kinderen iets te spicy. Zelf vind ik dat verrassend lekker. Ik ben stapelgek op kokos en de kokosmelk proef je verfijnd in het ijs. Eén van mijn favoriete smaken is Indian Winter, kruidige ijs met verse rauwe gemberwortel, kardemom, kruidnagel, nootmuskaat en korianderzaad. Maar ik ben dan ook fan van Indiaas eten. Mijn man was een beetje sceptisch over vegan ijs, omdat hij niet wist wat hij kon verwachten. Verrassend lekker, was zijn reactie. De pot met ijs was binnen no time op.

Where to buy?

Het verbaast me niet dat het ijs van Professor Grunschnabel een award heeft gewonnen. Ik ben fan! Sta je te popelen om dit bijzonder lekkere vegan ijs te proeven? Je vindt het onder andere bij Albert Heijn (in de winkel of online te bestellen), diverse biologische supermarkten en horeca. Op de website van Professor Grunschnabel kun je bekijken waar het ijs bij jou in de buurt verkrijgbaar is.

Professor Grunschnabel | www.grunschnabel.com | Instagram

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit