Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Producten / Reviews

Princess Steam Aerofryer

De aerofryer is niet meer weg te denken uit onze keuken. Ik gebruik hem bijna elke dag en niet alleen voor friet en snacks, maar ook voor een warm appeltje, (vegetarische) schnitzels, vis en groenten. Toen ik hoorde dat Princess een nieuwe aerofryer met stoomfunctie uitbracht, was ik gelijk super enthousiast. We hebben namelijk geen stoomoven, maar ik wil graag mijn groenten kunnen stomen. Een stoomoven en hete lucht oven in één klinkt toch ideaal?

Stomen

Met de Princess Steam Aerofryer heb je de perfecte combinatie van stomen en een hete lucht oven in huis. Gezonder leven is in opmars en dat zal ook wel blijven. Door gerechten te stomen, zorg je ervoor dat je een gezondere en meer smakelijke maaltijd op tafel zet. De mogelijkheid van stomen met je aerofryer is echt uniek. De stoomfunctie zorgt ervoor dat zowel kleur, textuur en vocht als vitamines en mineralen behouden worden. Gestoomde maaltijden zijn dus gezonder, smaakvoller en van betere kwaliteit. Je kunt de functies aansluitend gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld eerst aardappeltjes gaar stomen om ze vervolgens krokant te bakken in de aerofry functie. Het is echt ideaal dat je voor deze twee functies maar één apparaat nodig hebt. Zo biedt de aerofryer eindeloze opties voor verschillende gerechten en recepten. Bij de steam aerofryer ontvang je ook een boekje met recepten. Als eerste heb ik de gestoomde knapperige zalm uitgeprobeerd, waarbij je eerst gebruik maakt van de stoomfunctie en daarna de aerofry gebruikt om de zalm lekker knapperig te maken. Ik maakte ook gestoomde groenten voor op een volkoren pita als lunchgerecht. Ik krijg wel eens de vraag wat ik allemaal klaarmaak met mijn aerofryer. In eerste instantie doe ik alles in de aerofryer wat ik anders in een koekenpan bak. Maar wist je dat je zelfs cakes, brownies en brood kunt bakken in de aerofryer? Dat ga ik ook gauw eens uitproberen.

Handige functies en makkelijke bediening

Gemak dient de mens. Behalve het design vind ik het vooral belangrijk dat de Steam Aerofryer praktisch en gebruiksvriendelijk is. Met drie hongerige mannen in huis is het grote volume van de steam aerofryer heel fijn. ‘Wat een bakbeest’ was mijn eerste reactie toen ik hem uit de verpakking haalde. Koken voor een groter gezelschap is geen enkel probleem met deze krachtpatser. Met een overzichtelijk digitaal touchscreen stel ik reuzesnel baktijden en temperaturen in, maar je kunt het jezelf nog makkelijk maken door gebruik te maken van de acht voorgeprogrammeerde programma’s, zoals het programma voor vis of brood. Het temperatuurbereik van de Steam Aerofryer loopt van 40 tot 200 graden en de timer kun je instellen tot maar liefst 90 minuten. Zo kan de aerofryer beginnen met koken wanneer jij maar wilt!

Vriend in de keuken

Bij de Princess Steam Aerofryer ontvang je een bakvorm, stoomrek en een aerofry mandje met antiaanbaklaag. Goed om te weten, is dat de onderdelen van de steam aerofryer niet in de vaatwasser kunnen. Je kunt ze het beste schoonmaken met een sopje. De aerofryer heeft zich al bewezen als mijn beste vriend in de keuken, maar de nieuwste innovatie van stomen en hete lucht in één vind ik echt fantastisch.

Princess Steam Aerofryer: De perfecte combinatie van stomen én hetelucht frituren. 

Wellicht ook interessant: Princess Smart Aerofryer en Table Chef Triangle Grill.

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo