Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Diner / Food

Pitabroodjes met ballen

Je hebt niet altijd zin om lang in de keuken te staan. En als je al zin hebt, ontbreekt het je misschien aan tijd. Deze maaltijd vind ik ideaal voor een drukke werkdag of juist in het weekend als ik geen zin heb om te koken. De Provençaalse roerbakgroenten vind ik een fijne tip, aangezien deze groenten goed worden gegeten door mijn kinderen. Deze maaltijd heb ik gebaseerd op een recept uit het boek ‘Doe effe gezond’ van de Lijfstijl Diëtisten.

Ingrediënten
1 pak Griekse maaltijdpita’s
1 zak Provençaalse roerbakgroenten
vegaballen
tzatziki

Bereidingswijze
Makkelijker kan bijna niet. Volg de bereidingswijze op de verpakking van de pita’s en de groenten. De vegaballen doe ik in de aerofryer, maar je kunt ze ook in de oven bereiden. Smeer tzatziki naar smaak en eet smakelijk!

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

reset outerwear

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo