Zoeken...
TOP
Diner Food

Pitabroodjes met ballen

Je hebt niet altijd zin om lang in de keuken te staan. En als je al zin hebt, ontbreekt het je misschien aan tijd. Deze maaltijd vind ik ideaal voor een drukke werkdag of juist in het weekend als ik geen zin heb om te koken. De Provençaalse roerbakgroenten vind ik een fijne tip, aangezien deze groenten goed worden gegeten door mijn kinderen. Deze maaltijd heb ik gebaseerd op een recept uit het boek ‘Doe effe gezond’ van de Lijfstijl Diëtisten.

Ingrediënten
1 pak Griekse maaltijdpita’s
1 zak Provençaalse roerbakgroenten
vegaballen
tzatziki

Bereidingswijze
Makkelijker kan bijna niet. Volg de bereidingswijze op de verpakking van de pita’s en de groenten. De vegaballen doe ik in de aerofryer, maar je kunt ze ook in de oven bereiden. Smeer tzatziki naar smaak en eet smakelijk!

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit