Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Food / Tussendoortjes

Paprika met smeersels

Aan het einde van de middag beginnen mijn jongens al te vragen wanneer we gaan eten. Als ik zeg dat het nog even duurt dan is de reactie: “maar mama, we hebben zo’n trek!” Gelukkig zijn ze gek op rauwkost en als ik zeg dat ik paprika reepjes maak, springen ze nog net geen gat in de lucht.

Paprika is een vruchtgroente en staat in de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Paprika bevat veel vezels en voedingsstoffen en weinig calorieën. Vooral rode paprika bevat veel vitamine C.   

Deze paprikareepjes heb ik belegd met Heinz sandwichspread, Optimel salade paprika komkommer en hoemoes met zongedroogde tomaat.

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo