Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Food / Tussendoortjes

Koekjes met gember en citroengras

We hebben het ontbijt nog niet op of de geur van versgebakken koekjes komt ons tegemoet. Deze heerlijke frisse en licht pittige koekjes heb ik in een handomdraai gemaakt met o.a. de pannenkoekmix van Panash. De pannenkoekenmix gember en citroengras is gemaakt van biologisch speltmeel, boekweitmeel, gember en citroengras. Die combinatie is echt heerlijk en veel meer ingrediënten heb je niet nodig. Binnen tien minuten heb je de koekjes in de oven staan. Ik eet ze heel graag tussendoor, maar ook wel eens als ontbijt. Versgebakken zijn ze het allerlekkerst, maar je kunt ze goed afgesloten ook prima langer bewaren.

Ingrediënten
100 gram Panash pannenkoekmix met gember en citroengras
100 gram havermout
25 gram palmbloesemsuiker of Sukrin gold
50 ml (haver of amandel)melk
2 eetlepels olijfolie
evt. rozijnen of bakgember naar wens

Bereidingswijze
Verwarm de (hete lucht) oven op 180 graden. Mix alle ingrediënten in een kom. Vorm balletjes van het deeg. Druk ze plat tot rondjes, leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ze zo’n 15 minuten en smullen maar! Houd je meer van chocolade of mango en kardemom? Gebruik dan de andere Panash mixen.

Zie ook: mango en kardemom cake.

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

reset outerwear

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo