Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Producten / Reviews

Onbeperkt cursussen volgen met Soofos

Kennis is macht. Als iets me heeft geholpen, en nog steeds helpt bij mijn persoonlijke ontwikkeling en veranderen van leefstijl, is het kennis. Door te blijven leren, haal ik het optimale uit mezelf en uit het leven. Ik bedoel dan geen saaie cursussen met lappen tekst, maar leren omdat je het interessant vindt én het leuk is. Een onderwerp dat je zelf kiest en in je eigen tempo kunt volgen op een plek waar jij wilt: thuis in je pyjama, onderweg in de trein of op vakantie, dat is toch ideaal? Soofos is het grootste en meest uitgebreide cursusplatform op de Nederlandse markt waar je elke cursus kunt volgen waar en wanneer je maar wilt!

Over Soofos

Op de website www.soofos.nl vind je honderden Nederlandse cursussen van de beste experts op hun vakgebied. De onderwerpen van de cursussen variëren enorm en zijn goed betaalbaar. Wil je meer weten over design, fotografie, muziek of programmeren? Heb je interesse in de Spaanse taal of wil je meer zelfvertrouwen krijgen? De keuze is enorm. Met video’s, tekst en opdrachten zijn ze alles behalve saai. Bij de meeste cursussen ontvang je een certificaat van deelname.

Leer wat, waar en wanneer jij wil

Als je niet kunt kiezen tussen al die cursussen, of je wilt graag doorleren, dan kun je een maand-, kwartaal- of jaarabonnement afsluiten met direct toegang tot honderden online cursussen vanaf € 8,25 per maand. Met dit Soofos Plus abonnement heb je onbeperkt toegang tot alle cursussen. Zo ontdek je misschien ook meer over nog onbekende onderwerpen. Jij bepaalt, onbeperkt!

Hoe gaat het in zijn werk?

Je kunt je aanmelden via Soofos.nl en een aantal gratis cursussen volgen. Daarnaast kun je losse cursussen kopen of een Soofos Plus abonnement afsluiten waarmee je onbeperkt cursussen kunt volgen, zolang het abonnement loopt.  Zodra je bent ingelogd, raad ik je aan om eerst de video te kijken waarin je een rondleiding krijgt op de website van Soofos. Je krijgt kort en duidelijk uitleg over de cursusinformatie, hoe je kunt starten met je eerste cursus, hoe je je cursussen terug kunt vinden en uitleg over het beheer van je account.

Via de zoekbalk bovenin het scherm kun je een zoekopdracht geven voor de cursus die jij zoekt. Standaard worden eerst de nieuwste cursussen getoond. Wil je liever zoeken op de meest populaire cursus? De sortering kun je zelf aanpassen. Als je niet op zoek bent naar een specifieke cursus, maar benieuwd bent naar een nieuw onderwerp kun je aan de linkerkant van de pagina klikken op de verschillende categorieën. De meeste cursussen beschikken over een introductievideo om een beter beeld te krijgen van de cursus. Soms is het ook mogelijk om een gratis proefles te volgen. De website ziet er professioneel uit, geeft duidelijke informatie en is gebruiksvriendelijk. Naast dat je cursussen kunt volgen, kun je overigens ook cursussen maken.

Kinderyoga

Ik mag een Soofos Plus abonnement uitproberen met onbeperkt toegang tot de online cursussen. Uiteraard bekeek ik eerst het aanbod voor gezondheid, omdat hier mijn persoonlijke interesse ligt. Al snel kwam ik er achter dat het nog knap lastig is om één cursus te kiezen. Er zijn zoveel verschillende cursussen met een interessant aanbod. Zo’n abonnement met onbeperkt toegang is dus zo gek nog niet.

De leukste manier om iets nieuws te leren, is door te doen.

Om een keer wat nieuws te ontdekken, koos ik voor een cursus Yoga voor kinderen. Toen ik de eerste keer yoga deed, was het alles behalve liefde op het eerste gezicht. Het ging me allemaal veel te traag. Maar juist omdat mijn kinderen altijd super actief zijn, vind ik het belangrijk dat ze ook leren om te ontspannen. Deze cursus leek me ideaal, omdat ik samen met mijn kinderen op een speelse manier met onze gezondheid bezig ben. En aangezien ik een leek ben in de wereld van yoga doe ik zelf ook nog wat kennis op. In de cursus leer je eerst wat yoga is en wat het met je doet. Daarna leer je over je lijf en hoe je skelet werkt. Daarna volgen de oefeningen die dierennamen hebben, korte avonturen en ontdek je je superkrachten. Vooral mijn jongste zoon was super enthousiast.

Tot slot

Of je nou kennis wilt opfrissen, iets volledig nieuws wilt leren of gewoon nieuwsgierig bent, voor vrijwel elk onderwerp biedt Soofos een zorgvuldig samengestelde cursus. Wat, waar en wanneer jij maar wilt! Een abonnement waarbij je onbeperkt toegang hebt tot de cursussen maakt het makkelijk om nieuwe dingen uit te proberen. Zo doe je nieuwe ervaringen op die bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling. Het fijne van het enorme aanbod is dat je het met je gezin en werk kunt combineren.

Soofos | www.soofos.nl

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo