Zoeken...
TOP
Leefstijl Mindset Persoonlijk

OERsterk

Oersterk maakt je leven beter training leefstijlverandering

De weg naar gezondheid is een reis die een leven lang duurt.”

Mijn gezondheid neem ik niet voor lief. Daarom heb ik het afgelopen jaar het heft in eigen handen genomen en op eigen kracht mijn leefstijl veranderd. Nu, bijna een jaar later, voel ik mij sterker dan ooit en dit gevoel wil ik graag vasthouden.

In één jaar tijd heeft niet alleen mijn lijf een enorme transformatie ondergaan, maar heb ik ook veel moois bereikt op het gebied van voeding, beweging, ontspanning en mindset. Maar ik ben nog niet klaar. Gezond leven is een manier van leven voor de rest van mijn leven, een groeiproces en ik leer nog iedere dag. Om mezelf te inspireren en mijn motivatie aan te wakkeren lees ik boeken en blogs, kijk films of luister naar muziek. Ook volg ik een training die motiveert en helpt om mijn leefstijl blijvend te veranderen. De kennis van een motiverende ervaringsdeskundige kan enorm stimulerend zijn en energie geven.

Eind januari ga ik de training OERSTERK volgen, waarbij ik slimme tips krijg om met kleine aanpassingen mijn kwaliteit van leven drastisch te vergroten. Ik ga naar huis met de opzet van mijn eigen unieke leefstijlplan. In de training ontdek ik wat mijn lichaam nodig heeft, hoe je voeding als medicijn gebruikt, waarom beweging zo belangrijk is en waarom ontspanning cruciaal is. Ik kijk enorm uit naar deze inspirerende dag!

Logo en quote zijn van @richarddeleth, oprichter van @oersterk.

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit