Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Food / Tussendoortjes

Notenrotsjes van pure chocolade

Met slechts twee ingrediënten maak je een heerlijke snack met noten en pure chocolade. Deze snack bevat geen zout of toegevoegde suikers. Pas op, ze zijn gevaarlijk lekker. Ik kan er in ieder geval geen genoeg van krijgen!

Ingrediënten

Simpeler kan bijna niet. Je hebt maar twee ingrediënten nodig om deze heerlijke notenrotsjes te maken. Ik gebruikte de verhouding van 100 gram pure chocolade met 80 gram ongebrande gemengde noten.

Bereidingswijze

Breek de chocolade in stukjes en smelt de chocolade au bain marie of een paar minuutjes in de magnetron. Indien nodig hak je de ongebrande noten wat fijn(er). Als alle chocolade gesmolten is, voeg je hier de gemengde noten aan toe. Meng alles goed door elkaar. Schep met een lepel hoopjes op een bakplaat en laat de chocolade vervolgens afkoelen in de koelkast. De chocolade heeft even tijd nodig om hard te worden waarna ze klaar zijn om op te eten!

Lees ook: appel en noten crumble

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo