Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Events / Hardlopen / Sport

NN Running Day: Valentine’s Edition

Samen met de stem van Mister Love liep ik 5 km door de meest romantische steden

Na mijn deelname aan de Christmas en New Year’s Edition twijfelde ik geen moment over mijn deelname aan de NN Running day ‘Valentine’s Edition’. Met deze run vierde ik mijn liefde voor lopen. Ik liet me tijdens mijn run door de stem van ‘Mister Love’ Robert ten Brink meevoeren naar Parijs, waar ik onder de Eiffeltoren doorliep om daarna te dobberen in een gondel in Venetië en te lopen door pittoresk Wenen. En dat allemaal zonder echte reis, maar gewoon vanuit huis.

Individueel en op afstand

Meedoen aan de NN Running day Valentine’s Edition is coronaproof en gratis. De innovatieve MyTrace app voegt een nieuwe dimensie toe aan de run. Je kiest je eigen starttijd en neemt deel aan een wave. Tijdens je run krijg je elke kilometer je positie te horen. Ook vliegen de aanmoedigingen je om de oren. Dit maakt het idee dat je meedoet aan een écht event en motiveerde me om net een tandje meer te geven. Ik startte mijn run direct nadat ik de kinderen naar school had gebracht. Dit event is voor mij extra bijzonder omdat ik voor het eerst hardloop in de sneeuw. Voorzichtig begon ik in verband met de sneeuw, maar daarna kon ik heerlijk doorlopen. Af en toe moest ik gewoon even stoppen voor een foto van het uitzicht. Ik liep dan ook niet op tijd, maar voor mijn plezier. Deze NN Running day Valentine’s Edition was dubbel en dwars genieten!

Doe mee

Dit event maakt er voor iedere hardloper een bijzonder valentijnsweekend van. Individueel en op afstand, maar met de beleving van een fysiek evenement! Je kunt meedoen van 12 februari tot en met 14 februari 2021. In verband met de sneeuw kun je ook volgend weekend nog meedoen. Meld je nog gauw aan via NNrunningday.nl. Ben je benieuwd waar ik mij dagelijks mee bezig houd? Volg me dan op Instagram. In de ‘highlights’ geef ik je een inkijkje in mijn persoonlijke leven. Ook deel ik regelmatig leuke winacties op mijn feed en vind je korte video’s (onder reels) van mijn workouts.

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo