Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Events / Hardlopen / Sport

NN Running Day New Year’s Edition

nn running day new year

Individueel op afstand, maar samen

Het nieuwe jaar ben ik knallend begonnen met de NN Running Day New Year’s Edition. De eerste twee edities van NN Running Day in oktober waren met ruim 20.000 hardlopers een daverend succes en ook de Christmas Edition waar ik half december aan meedeed, was succesvol.

Virtueel hardlopen

Oliebollen, appelflappen en misschien net iets te veel champagne? Mijn jaarwisseling was wel heel sober vergeleken voorgaande jaren. Met zijn tweetjes op de bank, terwijl we de jaarwisseling normaalgesproken bij vrienden vieren. De jaarwisseling had ik liever een andere invulling gegeven, maar aan de andere kant, het is zoals het is. En accepteren van de situatie zorgt voor meer rust, ontspanning en ruimte. Het nieuwe jaar ben ik sportief begonnen met de NN Running Day. Het deelnemen aan virtuele runs motiveert me en geeft mijn rondje hardlopen meer betekenis. Door de virtuele run stel ik een bewust doel en daag ik mezelf uit. De virtuele finish overgaan, geeft me een fijn gevoel. ‘Dat heb ik toch maar weer even gedaan!’ Nog steeds kies ik voor de afstand van vijf kilometer, omdat ik weet dat dit doel haalbaar is. Het gaat me meer om het doen dan om de prestatie. Ook met een rondje van vijf kilometer ben ik trots op mezelf. Daar gaat het toch uiteindelijk om.

New Year Edition

Dankzij de MyTrace app kon ik tijdens de NN Running Day genieten van een bijzondere virtuele loopervaring. Zo hoorde ik het aftellen en het klinken van het startschot. Ik ontving regelmatig tussentijden en bleef in het ritme door de voice-over, omgevingsgeluiden en verrassende audioberichten. Het leaderboard en de live wave positie zorgen bovendien voor extra uitdaging en competitie. Dat geeft echt het gevoel dat je meedoet aan een event.

Nog even en er is meer duidelijkheid over de nieuwe maatregelen in verband met de coronacrisis. Op de website van NN Running Day zag ik al dat er plannen zijn voor een hardloopevent op Valentijnsdag. Je raadt het vast wel, die staat in mijn agenda genoteerd!

Loop een landelijke run in je eigen omgeving!

Je kunt meedoen aan de NN Running Day New Year’s Edition tot en met 3 januari 2021. Meld je hier aan. Ben je benieuwd aan welke events ik nog meer heb meegedaan? Neem dan een kijkje bij Events. Naast hardlopen onderneem ik nog veel meer sportieve activiteiten. Je leest het bij Sporten. Wil je weten waar ik mij dagelijks mee bezig houd? Volg me dan op Instagram. In de ‘highlights’ deel ik wat me bezighoud, nieuwtjes, polls en meer. Ook deel ik regelmatig leuke winacties op mijn feed en vind je korte video’s (onder reels) van mijn workouts.

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo