Zoeken...
TOP
Events Hardlopen Sport

NN Running Day – Christmas Edition

nn running day christmas edition

Individueel op afstand, maar samen

De NN Running Day Christmas Edition maakt het mogelijk om tijdens de lockdown op een verantwoorde manier een hardloopevenement te beleven. De eerste twee edities van NN Running Day in oktober waren met ruim 20.000 hardlopers een daverend succes. Dat evenement heb ik helaas gemist, maar om het jaar sportief af te sluiten heb ik me gratis aangemeld voor de Christmas Edition.

Dankzij de MyTrace app kun je tijdens de NN Running Day genieten van een bijzondere virtuele loopervaring. Ik startte in de eerste wave om 08.00 uur ’s ochtends. Ik hoorde het aftellen en het klinken van het startschot (kerstbellen), ontving regelmatig tussentijden en bleef ik in het ritme door de voice-over, omgevingsgeluiden en verrassende audioberichten. Het leaderboard en je live wave positie zorgen bovendien voor extra uitdaging en competitie. Tussendoor werd ik vermaakt met hilarische kerstnummers als: ‘It’s beginning a lot like running’ en ‘Santa Claus is running throw town’. Complimenten voor de organisatie, het is echt heel leuk gedaan.

Oortjes in en lopen maar!

De NN Running Day Christmas Edition is niet mijn eerste virtuele hardloopevent dit jaar. In maart liep ik de coronarun, in juni de Runnersworld virtual run en in oktober deed ik mee met een Halloween hardloopevent van virtueel runners. Ik vind het leuk om aan virtuele runs mee te doen, omdat het me motiveert om doelen te stellen en het geeft mijn rondje hardlopen meer betekenis. Om het nieuwe jaar knallend te beginnen heb ik me ook direct gratis aangemeld voor de New Year’s Edition. Doe je ook mee? Je kunt je hier aanmelden.

Loop een landelijke run in je eigen omgeving!

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit