Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Hardlopen / Producten / Reviews / Sport

Musthave hardloopaccessoires

De investering in hardloopaccessoires maakt je rondje hardlopen niet alleen een stuk leuker, maar ook efficiënter én comfortabeler. Natuurlijk staan goede hardloopschoenen en kleding op nummer één, maar het zijn de accessoires die het verschil maken. Zonder deze accessoires ga ik nooit de deur uit!

Fitbit Sense

Iets wat je niet gauw ziet ontbreken aan mijn pols is mijn Fitbit. Vanaf dag één was ik de grootste fan van Fitbit en ik heb al heel wat exemplaren versleten. Op dit moment draag ik zowel de Sense als de Luxe graag. Deze gezondheidstracker registreert niet alleen mijn workouts, maar ook mijn aantal stappen, actieve minuten en nachtrust. Voor mij is Fitbit en onmisbare aanvulling op mijn gezonde leefstijl.

Lees hier mijn review over de Fitbit Sense

Shokz OpenRun Pro

Sporten gaat bij mij een stuk lekkerder met goede muziek. Mijn favoriete nummers kunnen me tijdens een workout motiveren om net dat beetje extra te geven. Vooral bij hardlopen heb ik de opzwepende beats écht nodig om goed op tempo te blijven lopen. Voor mij is de Shokz OpenRun Pro onmisbaar, omdat het niet alleen super comfortabel draagt met goed geluid, maar het ook een stuk veiliger is in het verkeer. Je plaatst de Shokz koptelefoon niet in je oor, maar over je oor. Zo kun je genieten van je eigen muziek zonder compleet op te gaan in de omgeving. Zo hoor je bijvoorbeeld een naderende scooter in het verkeer.

Lees hier mijn review over de Shokz OpenRun Pro

Spibelt

Een volgende musthave hardloopaccessoire is een Spibelt heupband. Deze ‘one size fits all’ heupband heeft een oprekbaar (stretch) tasje die zich vorm naar je lichaam. Met gemak past daar mijn telefoon en sleutels in, maar bijvoorbeeld ook je bankpasjes of ID kaart. Zo word ik tijdens het hardlopen niet gehinderd door het meenemen van wat persoonlijke spullen. Ik gebruik deze heupband trouwens niet alleen voor hardlopen, maar ook graag tijdens het skeeleren.

Hardlopen met Evy

Hardlopen met Evy is een hardloopapp die je op een leuke manier wegwijs maakt in de wereld van hardlopen. Deze app begeleidt je door middel van trainingsschema’s, trainingsadvies en gezondheidstips. Het enige wat je hoeft te doen, is je training starten. Coach Evy is je motivator en je digitale loopvriendin die voor je klaar staat.

Reflecterend sporthesje

De felle regenboogkleuren zorgen ervoor dat je overdag opvalt en de reflecterende stof schijnt ’s nachts helder. De reflecterende sporthesjes van Gofluo zijn perfect voor hardlooprondjes in het donker. Zo loop ik het liefst met zonsopgang en zo blijf ik goed zichtbaar tijdens mijn workout. Eigenlijk heb je voor hardlopen vrijwel niets nodig. Een paar goede hardloopschoenen en je bent klaar om de deur uit te gaan. Toch zijn het de hardloopaccessoires die het hardlopen een stuk leuker maken!

Lees hier meer over de app Hardlopen met Evy

WELKOM OP MIJN BLOG!

reset outerwear

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo