Zoeken...
TOP
brandingshoot

Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen. Op deze website deel ik mijn persoonlijke zoektocht naar een gezonde leefstijl, waarbij alles aan bod komt wat ik leuk en interessant vind. Lekker divers. Naast dat ik graag in beweging ben, maak ik er ook een sport van om te genieten van het leven. Door mijn zoektocht te delen naar een gezonde leefstijl, hoop ik jou te inspireren om bewustere keuzes te maken. Om niet langer een leven te accepteren waar je niet happy mee bent. Ik hoop jouw ogen te openen om een mindset te creëren waar je daadwerkelijk iets aan hebt en jouw leven te leiden op de manier die bij jou past.

Mindset matters

Mijn verhaal vertel ik je zo eerlijk mogelijk. Ik hoop niet dat je op zoek bent naar een perfect verhaal, want die heb ik niet voor je. Een gezonde leefstijl bestaat uit zoveel meer dan gezonder eten en meer bewegen. Om te beginnen is je mindset van belang. No worries, niet iedereen is geboren met het positiviteitsgen en dat hoeft ook helemaal niet. Zie je gauw beren op de weg of ga je altijd uit van het ergste scenario? Bedenk je dan dat een negatieve instelling geen feit is.

Verandering komt niet gezellig naast je op de bank zitten. Je moet er iets voor doen. En ja, die bank voelde voor mij heel vertrouwd. Als kersverse mama wilde ik mij fit en gelukkig voelen, maar in plaats daarvan plofte ik ’s avonds uitgeblust op de bank met een reep chocolade én een zak chips. Ik had overgewicht, was altijd moe en niet gelukkig. Mijn gewicht is nog steeds een issue, zo lang als ik mij kan herinneren. Jarenlang probeerde ik het ene na het andere dieet. Ik werk slank, maar niets was blijvend effectief. Totdat ik besloot om mij te richten op gezondheid.

Puur natuur en lekker zweten

Steeds bewuster kies ik voor voeding die mij voedt in plaats van vult. En om een steentje bij te dragen aan een gezonde leefomgeving ben ik vegetarisch gaan eten. Dit eetpatroon combineer ik met dagelijks bewegen en regelmatig sporten. Het liefst varieer ik met allerlei manieren van bewegen. Zo doe ik groepslessen in de sportschool, ren ik graag een rondje, spring ik op de fiets en wandel ik
graag in de natuur. Maar ik vind het ook leuk om te inline skaten, te hoelahoepen of kickboksen en vooral van alles uit te proberen.

Lees meer over Sport

Van couch potato naar fitmom

Gezondheid is allesomvattend. In plaats van focus op voeding en bewegen richt ik me nu op alle aspecten van een gezonde leefstijl. Een goede nachtrust, ontspanning, natuur en sociale contacten spelen voor mij net zo’n belangrijke rol. Maar ook onze leefomgeving en duurzaamheid tellen mee.

Volgens mij is er niet één juiste manier van gezond leven. Wat voor de één werkt, werkt niet per sé voor de ander. Je leefstijl is persoonlijk. Ieder mens en lijf is uniek. Ik laat je graag kennismaken met diverse manieren en mogelijkheden om jouw leven een positieve draai te geven. Misschien herken je je in mijn situatie, kan ik je motiveren om een stapje buiten je comfortzone te zetten of raad ik je een leuk boek, uitje of product aan. Het is mijn intentie om je enthousiast te maken over jouw gezondheid. Gun jezelf de tijd om te ontdekken wat voor jou werkt.

Volg je mij al op Instagram?

Als stok achter de deur begon ik met het delen van mijn zoektocht op Instagram. Via Socials geef ik je een inkijkje in mijn persoonlijke leven. Als een soort dagboek deel ik waar ik mij mee bezig houd. Dit is mijn verhaal.

Volg @stefani_getsfit