Zoeken...
TOP
Diner Food Lunch Overig Producten Reviews

Mealpreppen

Voor gezond, lekker en snel eten, is mealpreppen of food preppen hét antwoord. Mealpreppen is het vooraf bereiden van je maaltijden. Het weekend gebruik ik om wat maaltijden van de komende week voor te bereiden. Op werkdagen ga ik al om 06.00 uur ‘s ochtends de deur uit. Uit werk race ik naar de trein, bso en kinderopvang en dan is het fijn als we snel aan tafel kunnen. Het is dan ideaal om alleen wat uit de vriezer te hoeven pakken en op te warmen.

Happiness is a fully meal-prepped fridge!

Wat er nu in mijn vriezer zit? Broccoli met kip, dadelballetjes, havermout (ontbijt)taart, fruit, speculaascake, pastasaus en soep. Als ik kook, maak ik extra porties die ik kan invriezen, maar ook left overs gaan in de vriezer. Zelfgemaakte soep is mijn favoriet!

Circle of use multikommen van Mepal

Wanneer je gaat mealpreppen kan er verschil zitten in de grootte van de maaltijd of snack. Daarom is het handig om bakjes in meerdere formaten te gebruiken. Ook is het belangrijk om goed op te letten dat de bakjes bestemd zijn voor de magnetron én de vriezer. Zo kun je het direct van de vriezer in de magnetron plaatsen. Voor het mealpreppen gebruik ik de multikommen van @mepalnl, die speciaal zijn ontwikkeld voor een complete ‘circle of use’. Met deze multikommen bewaar ik eten in de koelkast of vriezer, warm het op in de magnetron en serveer ik de maaltijd in de schaal (direct) op tafel. En na het eten gaan ze in de vaatwasser, ideaal!

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit