Zoeken...
TOP
Producten Reviews

Made Good granola repen

Is het mogelijk om het hele gezin gezond te laten snacken? Met kinderen en een drukke baan is het ideaal dat er steeds meer gezonde tussendoortjes op de markt zijn. Het is natuurlijk leuk om je eigen snacks te maken, maar daar heb ik niet altijd tijd voor of zin in. Dan is het fijn om te kunnen kiezen voor producten zoals Made Good. Er zijn vier smaken verkrijgbaar: chocolate chip, mixed berry, apple cinnamon en chocolate banana. Made Good is een Canadees familiebedrijf met een passie voor gezonde voeding, maar ze zetten zich ook in voor de natuur en de mensen die de grondstoffen leveren.

Real goodness for real life.

De granolarepen zijn vrij van geraffineerde suikers, glutenvrij, vrij van melk en soja. Daarnaast zijn de repen allergievriendelijk (Vrij van: gluten, pinda’s, noten, melk, soja, eieren en sesam).  De repen zijn biologisch en 100% raw zodat alle voedingsstoffen er nog in zitten. Leuk weetje, de repen bevatten ook nog eens vitamines van zes verschillende groenten en één reep bevat 20% van je vereiste dagelijkse inname van vitamines.

De repen hebben een lekkere stevige bite. Je hebt dus echt iets om op te kauwen en het is geen kleverige massa. Doordat de repen per stuk verpakt zijn, is het ideaal om mee te nemen als veilige snack op school, voor de lekkere trek onderweg of als gezond tussendoortje op werk.

Ingrediënten
Granola repen met chocolade en banaan: havervlokken* (glutenvrij) (38%), agave nectar*, bruine rijstsiroop*, bananen (7,5%), chocolade stukjes* (7%), zonnebloemolie*, zilvervliesrijst*, inuline*, melasse*, groentenmixpoeder (spinazie, broccoli, wortelen, tomaten, bieten) (0,4%), shiitake paddenstoelpoeder, banaansmaak*.
Granola repen met gemengde bessen: havervlokken* (glutenvrij) (39%), agave nectar*. bruine rijstsiroop*, krenten*, zilvervliesrijst*, zonnebloemolie*, inuline*, veenbessen* (1,7%), appelsap concentraat*, melasse*, frambozen* (1%), bosbessen* (0,7%), groentenmixpoeder spinazie, broccoli, wortelen, tomaten, bieten) (0,4%), shiitake paddenstoelpoeder, bosbessensmaak*, agar*.
Granola repen met chocolade stukjes: havervlokken* (glutenvrij) (37%), agave nectar*, chocolade stukjes * (14%), bruine rijstsiroop*, zilvervliesrijst*, zonnebloemolie*, inuline*, melasse*, groentenmixpoeder (spinazie, broccoli, wortelen, tomaten, bieten) (0,4%), shiitake paddenstoelpoeder, vanillesmaak*, agar*.
Granola repen met appel en kaneel: havervlokken* (glutenvrij) (40%), agave nectar*, bruine rijstsiroop*, appels (6,5%), rozijnen* (7%), zonnebloemolie*, zilvervliesrijst*, inuline*, melasse*, kaneel* (0,8%), groentenmixpoeder (spinazie, broccoli, wortelen, tomaten, bieten) (0,4%), shiitake paddenstoelpoeder.
* van biologische oorsprong.

Deze blog bevat producten die door een merk zijn opgestuurd.

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit